Váratlan helyről szóltak oda Karácsony Gergelynek a budapesti dugók miatt

2021. augusztus 04. 21:52

„Szeptemberben kezdődik az iskola, ha nem lépünk, akkor még nagyobbak lesznek a dugók” – figyelmeztette a főpolgármestert a DK politikusa.

2021. augusztus 04. 21:52
null

A budapesti forgalmi dugók miatt videóban üzent a főpolgármesternek Manhalter Dániel, a Demokratikus Koalíció jelöltje – vette észre az ATV. A politikus úgy fogalmazott, „Budapesten fontos felújítások vannak, de arra is kell figyelnünk, hogy a várost mindannyian használni tudjuk: gyalogosok, tömegközlekedők, biciklisek, autósok egyaránt”. –

A DK-s politikus arra kérte Karácsony Gergelyt, hogy átmenetileg csökkentse a biciklisávok számát a városban, 

alakítsanak ki kamerával megfigyelt biztonságos kerékpár-tárolókat a nagyobb tereken és ne csak hétvégén legyen ingyenes a BKK járatain a bicikliszállítás, hanem mindig, és engedélyezzék ezt minél több járművön. Végül hozzátette: „Szeptemberben kezdődik az iskola, ha nem lépünk, akkor még nagyobbak lesznek a dugók”.

Íme a videó:

Kapcsolódó cikkek

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KinderMike
2021. augusztus 06. 10:54
Már minek kellene ingyen szállítania a BKK-nak a bringákat?... 2 emberrel kevesebb fér fel a buszra tőle. Akkor minek van biciklije, ha nem használja? Azért van neki hogy azzal közlekedjen nem? Ja, hogy esik és rájött, hogy mégsem olyan frankó a biciklizés vagy messze kell tekerni vagy ne adj' Isten fel kell tekerni a hegyre? Azt tudom erre javasolni, amit a nagytudású főpolgi: "menjen gyalog"! Vagy vegyen kis összehajtható biciklit, azt most is ingyen szállíthatja (lehet kapni!). Amúgy az év legalább felében üresen tátonganak a város bicikli sávjai, úgyhogy nem is értem mit foglalkozunk ezzel a szezonális közlekedéssel ennyit.
kaltran
2021. augusztus 06. 08:59
átmenetileg mondjon le. uszkve 100-110 évre. utána újra megpróbálhatja - ha tudja.
bolá
2021. augusztus 05. 21:38
Ahogy a gazdátok mondta: "elkúrtuk, nem kicsit, nagyon."
cutcopy
2021. augusztus 05. 21:13
Na végre valaki, a probléma megoldásához első lépés, felfogni, hogy probléma van..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik