Váratlan helyről szóltak oda Karácsony Gergelynek a budapesti dugók miatt

2021. augusztus 4. 21:52
„Szeptemberben kezdődik az iskola, ha nem lépünk, akkor még nagyobbak lesznek a dugók” – figyelmeztette a főpolgármestert a DK politikusa.

A budapesti forgalmi dugók miatt videóban üzent a főpolgármesternek Manhalter Dániel, a Demokratikus Koalíció jelöltje – vette észre az ATV. A politikus úgy fogalmazott, „Budapesten fontos felújítások vannak, de arra is kell figyelnünk, hogy a várost mindannyian használni tudjuk: gyalogosok, tömegközlekedők, biciklisek, autósok egyaránt”. –

A DK-s politikus arra kérte Karácsony Gergelyt, hogy átmenetileg csökkentse a biciklisávok számát a városban, 

alakítsanak ki kamerával megfigyelt biztonságos kerékpár-tárolókat a nagyobb tereken és ne csak hétvégén legyen ingyenes a BKK járatain a bicikliszállítás, hanem mindig, és engedélyezzék ezt minél több járművön. Végül hozzátette: „Szeptemberben kezdődik az iskola, ha nem lépünk, akkor még nagyobbak lesznek a dugók”.

Íme a videó:

Összesen 88 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mivel ezt megbeszélhették volna négyszemközt is, de nem tettek, hanem a nyilvánosság elé vitték, azt jelenti, Gergőnek vége politikailag. Így is sokáig húzta érdemtelenül.

Szerintem ez tetszik a budapestieknek.
Demszky is megadta nekik, hogy vizeletben és fekáliában járkálhassanak, Karácsony is.
Én csak azt nem értem, hogy miért nem tesz a kormányzat semmit sem a Budapest központúság ellen. Mi itt több millióan nem szeretünk mocsokban járni az utcán.

A kevesebb több lenne.

Bohócokkal nem szoktak párbeszédet folytatni, csak megtapsolják, vagy kifütyülik őket. Veled szemben én is ehhez fogom tartani magamat.

Az biztos, hogy hamar megbuktatnák. Van benne rutinjuk.

Durva. Ez közúti veszélyeztetés!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés