A „szerény főügyész, aki hozza a skalpokat”

2021. augusztus 4. 7:49

Kötter Tamás
Facebook
Az Európai Ügyészséget a Soros által pénzelt brüsszeli bürokrácia fogja fegyverként használni.

„Június elsejétől megkezdte működését az Európai Ügyészség és az újonnan felálló szervezet élére az a Laura Kodruca Kövesi került, aki unortodox módszerei miatt vált hírhedté és a liberális Guardian csak úgy utalt rá, mint a »szerény főügyész, aki hozza a skalpokat«. Kövesi tényleg aktív és sok vádat emel. A kérdés az, hogy milyen skalpokat szállít és kinek? Leváltásáig a román Korrupcióellenes Ügyészséget vezette, ahol azzal kritizálták, hogy politikai megrendelésre távolít el embereket, külföldi titkosszolgálatokkal dolgozik együtt és céljai elérésében a törvények sem gátolhatják. Az ő nevéhez fűződik a koholt vádak alapján elítélt magyar származású, kolozsvári alpolgármester ügye, de szintén ő szállíttatta elsötétített kisbuszban Bukarestbe a sepsiszentgyörgyi magyar polgármestert, akit később bizonyítékok hiányában felmentettek.

Az Európai Ügyészséget várhatóan a Soros által pénzelt brüsszeli bürokrácia fogja fegyverként használni politikai csatározásokban a nemzetállamok ellen. Helyesen tette a magyar kormány, hogy nem csatlakozott az Európai Ügyészséghez, hiszen alkotmányunk kimondja, hogy Magyarországon egyedül a hazai ügyészségnek van nyomozati jogköre. Az a politikus, aki a csatlakozást támogatja, az hazánk szuverenitását áldozná fel idegen érdekekért, befolyásért. Ne hallgassunk rájunk! Őrízzük meg szabadságunkat, amiért az évszázadok alatt annyit harcoltunk!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 37 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Úgy, hogy megvett ott egy csomó embert. Volt, akit meg sem kellett vennie, elég, ha jól megzsarolja őkelmét..
Játszd tovább a tudatlant, jól áll!

Pontosan azért gondoltak egy románra, hogy az aztán kéjjel turkáljon a magyar ügyekben, melyekre a Hálózat rámutat.
Sátáni.

De fogsz:
Soros György saját magáról: “One of my favorite concepts is `fertile fallacies.'“ Az egyik kedvenc ötlettípusom a termékeny hülyeség. (New Republic, 1994. január 10.)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés