Macsetével és baseball ütővel rontott tokodi lakosokra egy férfi

2021. augusztus 3. 11:36
A támadás után a férfi autóba szállt, majd elhajtott.

A Dorogi Rendőrkapitányságon ismeretlen tettes ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetése miatt tettek feljelentést. A helyi rendőrök adatgyűjtést végeztek, majd pár napon belül azonosították a felételezett elkövetőt, és július 30-án előállították a rendőrkapitányságra.

A gyanú szerint I. I. július 26-án 23 óra előtt Tokodon kiszállt egy autóból, majd minden előzmény nélkül egy baseball ütővel és egy macsetével rátámadt három, az utcán tartózkodó emberre, majd autóval elhajtott a helyszínről. Ugyanezen a napon éjfél után az egyik tokodi ház ajtaját is megrongálta. Az esetet megelőzően pedig, napokkal korábban telefonon zaklatta a ház lakóját.

A nyomozók a 20 éves férfit gyanúsítottként kihallgatták, ellene felfegyverkezve elkövetett garázdaság, kisebb kárt okozó rongálás, valamint zaklatás vétség elkövetése miatt is indult büntetőeljárás.

Nyitókép: YouTube

Összesen 12 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A kínai szintetikus drogok nagykereskedelmi tételben a budapesti adó- és vámmentes Kínai Különleges Gazdasági Övezetben kerülnek értékesítésre.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés