Karácsony most arról beszél, nem támogatja a gazdasági bevándorlást

2021. augusztus 03. 15:16

Ugyanakkor hozzátette, hogy a „tranzitzónában lévő menedékkérőkkel szembeni gonoszságnak véget kell vetni.”

2021. augusztus 03. 15:16
null

Karácsony Gergely közösségi oldalán a „lakájmédia újabb hazugságáról” beszélt, mert, mint írta: „számos hazai és külföldi interjúban elmondtam, hogy miért NEM támogatom a gazdasági bevándorlást”.

– fogalmazott, megismételve azt, hogy szerinte ezen álláspontját forgatta ki a média.

Emlékezetes: a Zeitnak adott interjújában a főpolgármester arról beszélt: a migránsok emberi jogait garantálni kell, ez részét is képezi az ellenzék programjának, de

Mindezt azután mondta az MSZP-Párbeszéd jelöltje, hogy ugyanabban az interjúban úgy nyilatkozott: a migráció csak egy kormány által kreált probléma.

Nyitókép: Földházi Árpád

Kapcsolódó cikkek

Összesen 157 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
doncamillo
2021. augusztus 04. 17:03
Karigeri már pont úgy hazudik, mint a paprikajancsi főnöke. A migránsokkal kapcsolatban azonban igazat mondott: eszükbe sincs "lemondani" róluk, első dolguk lenne a kerítés lebontása, csak hát a kampányban ezt nem mondhatja ki. Több ilyen téma van, azokról még mélyebb a hallgatás. Például az, hogy meg akarják adóztatni a nyugdíjakat! Ez is egy hétpecsétes titok, de előbb-utóbb ez is napvilágra fog kerülni...mondjuk hugyos feri részegségében elszólja majd magát:-))))
szodabár
2021. augusztus 04. 07:09
https://ripost.hu/politik/karacsony-gergely-megerositette-a-baloldal-tovabbra-is-bevandorlasparti-2963812/ Karácsony Gergely megerősítette: a baloldal továbbra is bevándorláspárti A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója szerint az ellenzéki politikusok ezt el akarják hallgatni a választók elől.
szodabár
2021. augusztus 04. 07:08
És akkor mi van azokkal a menekültekkel akiknek a befogadását nem fogják plakátokon reklámozni? Eddig ezt reklámozta. Valaki érti ezt az idiótát?
pitypang1125
2021. augusztus 04. 06:34
Amilyen magas, vékony, olyan ostoba, buta, csaló, szarházi gazember.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik