Bűnösből áldozat

2021. augusztus 03. 14:48

A disztópiát pedig egyre kevésbé lehet megkülönböztetni a valóságtól.

2021. augusztus 03. 14:48
null
Őry Mariann
Őry Mariann
Magyar Hírlap

„A múlt hónapban afgán migránsok bedrogoztak, megerőszakoltak és megöltek egy 13 éves kislányt, Leonie-t. Az egész országot megrázó ügy leglényegesebb üzenetét ezúttal is a progresszívek vélték meghallani. Az OE24 szerkesztőségébe arcukat eltakaró feministák hatoltak be, és több dolgozót meg is támadtak, szerintük ugyanis az online bulvárlap érzéketlenül, rasszista módon tudósított. Megkísérelték elfoglalni a szerkesztőséget, de ez nem sikerült, a rendőrség hamar kiért.

A hozzáállás nem új, már a 2015-ös migrációs válságot követő terrortámadások kapcsán sem maradt visszhang nélkül, hogy nyugati balliberális és zöld politikusok azon sápítoztak, hogy ez is csak a szélsőjobboldalt fogja erősíteni.

Na de vissza 2021-be! A brit The Conversation oldalon egy kutató a vidéki pubok, könyvtárak, művelődési házak és más közösségi terek bezárásáról írt, a fehér munkásosztály félelméről, hogy végképp hátrahagyja őket a változó társadalom, hogy veszélyben forog a társadalmi, kulturális örökség, amiben élnek. Mondanunk sem kell, ezzel is csak azért foglalkozott a szerző, mert ez erősítheti a szélsőjobboldalt. Ezt egyébként egy olyan képpel illusztrálták, ahol Nigel Farage, a Brexit-párti UKIP korábbi elnöke sörözik helyi támogatóival egy pubban.

Az utolsó példánk a legbizarrabb. Egy amerikai internetes személyiséget, a szubkultúráján kívül nehezen értelmezhető Chris Chant a napokban letartóztatták, ettől hangos a Twitter. A magát már nőként meghatározó, 39 éves Chan ugyanis egy kiszivárgott beszélgetés tanúsága szerint molesztálta idős, demens édesanyját.

Az általános döbbenet peremén hangosan panaszkodnak azok, akiknek a legnagyobb baja, hogy a közösségi oldalon sokan férfiként hivatkoznak Chanre. A vérfertőzés és az erőszak tehát rossz, de a misgendering, azaz a nemi identitásra való téves hivatkozás súlyos bűnére ez sem jogosíthatja fel az egyszeri internetezőt.

Itt tartunk most. A liberális imperialisták szerint a bűnös tulajdonképpen az áldozat, a békét pedig nem azok veszélyeztetik, akik szétrohasztják a társadalmat, hanem azok, akiket ez zavar.

Ez épp annyira a mi gondunk, mint az egykor távolinak tetsző bevándorlás. A liberálisok hagyományt, tisztességet és normalitást eltipró agresszív nihilizmusa már betette a lábát.”

Fotó: Twitter

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OberEnnsinnen
2021. augusztus 03. 17:41
Maradunk nyugodtak, tesszük a dolgunkat: ha így lesz, mi győzünk, ők meg veszítenek.
..--..
2021. augusztus 03. 16:16
-zsoltkom- "A disztópiát pedig egyre kevésbé lehet megkülönböztetni a valóságtól." Mert az Orbán kormány nem segíti a valóságot láttatni. Sőt... "a kínai vakcinával oltott vizsgálati személyek több mint negyedének nincs antitestes védelme. Ez a vizsgálatban résztvevő budapestiek esetén 2046 főt érint a kínai vakcinával oltottak közül. A következőkben az olvasható, hogy a vizsgált személyek hány százalékánál alakult ki kellő mértékű antitestes védelem a koronavírus-fertőzéssel szemben: - AstraZeneca – 98,71 százalék (689 fő a 698-ból) - Janssen – 95,24 százalék (40 fő a 42-ből) - Moderna – 98,91 százalék (545 fő az 551-ből) - Pfizer-BioNTech – 98,4 százalék (3199 fő a 3251-ből) - Sinopharm – 74,11 százalék (5858 fő a 7904-ből) - Szputnyik-V – 96,85 százalék (1044 fő az 1078-ból) A vizsgálat alapján megállapították, hogy egyértelmű összefüggés mutatkozik a kínai vakcináknál az életkor és az antitest-termelődés sikeressége között. A 80 év feletti, Sinopharmmal oltott időseknek kevesebb mint kétharmadánál, mindössze 65,54%-nál alakult ki kellő mértékű antitestes védelem." https://bit.ly/3xmBhd5
Nehidd El
2021. augusztus 03. 15:57
"Az OE24 szerkesztőségébe arcukat eltakaró feministák hatoltak be, és több dolgozót meg is támadtak, szerintük ugyanis az online bulvárlap érzéketlenül, rasszista módon tudósított. Megkísérelték elfoglalni a szerkesztőséget, de ez nem sikerült, a rendőrség hamar kiért." Elképzelem, ahogy feministák megrohamoznak engem akár a munkahelyemen, akár máshol. Hát nem engem mentenének meg a kiérkező rendőrök.
ato boldizsár
2021. augusztus 03. 15:52
A konkrét, kézzel fogható Stockholm-szindróma. Mi más értelme ennek az egésznek? Feministák... afgán nőerőszakolókat védenek. Ez úgy ahogy van csoportos elmebaj. Az elmebeteg idiótákat pedig ha bátorítják és megerősítik abban, hogy helyes, amit csinálnak (lásd a misgendering "problémát"), akkor minden nappal vadabbak és idiótábbak lesznek. A képzeletünk szabhat csupán határt annak, amit művelnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik