A sofőr magányossága

2021. augusztus 3. 10:35
Szaúd-Arábiában Hamilton lapulni fog, mint a szar a fűben, mert a pénznek ő sem ellensége.

„Már csak ez hiányzott. Ez a Hamilton nevű sofőr is megnyilvánult LMBTQ-ügyekben, és azt találta mondani, hogy »Mindenki megérdemli, hogy önmaga legyen, tekintet nélkül arra, kit szeret, vagy hogy mivel azonosul« – és itt a homokosokra gondolt nyilvánvalóan. Az már önmagában is érdekes, hogy ezt miképpen figyelhette meg, hiszen magyarul nem tud, és nincs tudomásunk olyanról, aki lefordítaná neki az egész törvényszöveget, sőt, el is látná magyarázatokkal. Így aztán nyilván valami zanzásított változatra szorult, sőt gondolom, csak valami a sajtós magyarázta el számára – olyan is lett. Őszintén szólva nem értem a dogot.

Ha valakinek van mintegy 2 órányi türelme, hogy unalmasan körözzön a versenypályán, akkor igazán lehetne annyi is, hogy nem beszél marhaságokat. Tudom én, hogy elétették, és ő nem hivatott vitatkozni a sajtósával, továbbá nem is foglalkozik az ilyen apró-cseprő ügyekkel. Hiszen lefoglalják sokkal nagyobb ügyek, mint például hogy milyen frizurát csináltasson vagy kivel feküdjön le, esetleg mit tegyen a buldogjával. (Az összes szépségkirálynőn már végigment, most valami mást kell kitalálnia.) Mint megtudtam a kutya mindenféle betegségekben szenvedett és ezt csak tetézte, hogy a gazdája áttért a vegán élelemre – meg is döglött. Legalább nem kísérleteznek már vele, mert mint tudjuk, a kutyának nem való a vegán kaja vagy a megállapodásos szex; persze a kutyák őrültek és még a fogalmatlan gazdájukat is szeretik. Tehát rengeteg fontosabb ügy köti le és egy kicsi, nyamvadt ország problémáival már nem marad ideje foglalkozni.

Ott van ugye ez a BLM-ügy is. Az rendben is van, hogy vonzódik a BLM-ideológiához, hiszen ő is fekete, ezért aztán nem is nagyon érti a dolgot. Bár szerencsére a térdre borulásról már úgy látszik leszokott, vagy mégsem? Ami egyébként jobb is, mivel igen jelentős vagyonnal rendelkezik, és nem is nagyon értem, mi köze van az egyszerű fekákhoz, akik csak élvezni akarják az életet és ehhez – gondolom – hozzátartozik az üzletek kifosztása is, csakúgy, mint az összeverekedés a rendőrökkel. Megnézem majd, hogy például Abu Dhabiban vagy Szaúd-Arábiában milyen arcot fog vágni, az ugyanis nem kifejezetten buzibarát hely. Valami háztetőket emlegetnek meg korbácsolásokat, ami ugye nem barátságos dolog. Ott – gondolom – majd lapulni fog, mint a szar a fűben, mert a pénznek ő sem ellensége.”

Nyitókép: MTI/EPA/Christian Bruna

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 31 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"nincs tudomásunk olyanról, aki lefordítaná neki az egész törvényszöveget, sőt, el is látná magyarázatokkal.
elétették, és ő nem hivatott vitatkozni a sajtósával"

Ő meg mint a szarvasmarhák teszik, benyelte a takarmányt, amit elétettek a jászolba és felböfögte!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés