A németeket a nácikkal azonosítani felháborodást vált ki kultúremberekben

2021. augusztus 2. 10:31

Homonnay Gergely
Facebook
A nem-heteroszexuálisokat a pedofilokkal mossák össze az aljas náci fideszes politikusok.

„Senki nem felelős a szülei, nagyszülei bűneiért, de szembe kell néznünk a szüleink, nagyszüleink bűneivel. A németek ezt a II. világháború után megtették. Ezzel szemben a magyarok képtelenek voltak szembenézni, hogy a magyar állam a magyar állampolgárok támogatását élvezve követett el népirtást 1944-ben. Még rá sem csukták a halálra ítéletekre a marhavagon ajtaját, a szomszédok már megkezdték a zsidók lakásainak a kifosztását. Még ma is áll az éj leple alatt a Fidesz-kormány által a Szabadság téren felállított hazug, történelemhamisító Megszállási emlékmű, aminek az eltakarítása Karácsony Gergely választási ígérete volt.

Pedig szembe kellene néznünk a történelmünkkel, hogy soha ne következzen be, ami 1944-ben megtörtént, hogy soha ne uszítson a magyar kormány magyar állampolgárok ellen. Mert éppen ez történik, ha valakinek nem tűnt volna fel. A homofób gyermekvédelmi törvény társadalmi hatása pont az mint ami a Numerus Clausus-nak volt. A németeket a nácikkal azonosítani pedig legalább akkora felháborodást vált ki kultúremberekben mint amikor a nem-heteroszexuálisokat a pedofilokkal mossák össze az aljas náci fideszes politikusok. A németek ugyanis nem Hitler, hanem Schiller, Walther von der Vogelweide, Kant, Bach, Böll, Beethoven, és Vettel, aki a magyar kormány nettó náci politikája miatt tiltakozott a Hungaroringen.

Ahogy a magyarok sem Orbán, hanem Kinga királyné, Ady, Bartók, Márai, és nagyon sokáig sorolhatnám, ki még, remélem, te is, kedves olvasó. Deutsch Tamás pedig nem a kábítószer függősége miatt szégyen, és nem azért, mert egy rendőrségi jegyzőkönyv szerint a fején csuklyával menekítették ki egy masszázsszalonnak álcázott fővárosi bordélyból egy razzia során, hanem azért, mert még mindig a magyarokat képviseli Brüsszelben.”

Kép forrása: Homonnay Gergely Facebook-oldala

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 144 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Véreim, ez csak egy fizetett provokátor. Tidal_wave kommentelő társammal egyetértve, ennek a provokációnak nem szabadna itt lenni a Mandin.
De ha már itt van, a leghelyesebb, amit tehetünk, hogy nem ülünk fel a provokációnak, hanem leszarjuk a provót.
Ne válaszoljatok a Homonnainak. Ez csak egy kis bácsfidianna, pöccsel.

Hát a fasizmust a zsidókkal?

„A fasiszta mozgalom maga is aránytalanul zsidó mozgalom volt – tehát a zsidók arányaiban nagyobb részét alkották a pártnak, annak egész történetén keresztül, mint az olasz lakosság. 1938-ra a pártnak 10,215 felnőtt zsidó tagja volt.” (Amikor Olaszország teljes lakosságából körülbelül 47,000 volt zsidó.) „Mussolininek több zsidó munkatársa volt, így a kedvenc és legbefolyásosabb szeretője, Margherita Sarfatti. Róma főrabbija hivatalos áldásában részesítette Mussolinit, aki (olasz támaszponton) segítette a cionista haditengerészet kifejlesztését, mint a brit imperializmus elleni manővert.”
Forrás: Stanley G. Payne: A History of Fascism, 1914-1945, The University of Wisconsin Press, 1995, 240.old.

2015-ben ugyanígy ment a handabandázás, hogy a migráció álprobléma, a kerítés pedig Auschwitzot idézi fel. Ma már a migráció elismert probléma, több helyen áll a kerítés, a litvánokét még támogatják is.

Van némi hasonlóság a két helyzet, a migráció kezdeti, 2015-ös kezelése, és a nálunk még kezdeti, de nyugaton már előrehaladottabb LMBTQ nyomulás mostani kezelése között.

Akkor tanulmányozd az amerikaiak megszállási direktíváját, JCS 1067, és vond le a megfelelő következtetést a demokratikusságukkal kapcsolatban.

A nyugatról terjedő világmegváltó ötletek preventív kezeléséről van szó. Mielőtt még néhány újító itt is be akarná vezetni a nyugaton már beindult legújabb, torz felvilágosodást. Nem csak az ellen kell tenni, ami már folyamatban van.

Remélem, képes vagy megérteni ezt az egyszerű egyszerű logikát, és akkor megérted azt is, miért hasonlítom mindezt a 2015-ös, a már látható migrációt álproblémának nevező hasonló hőbörgéshez.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés