Szilágyi György bohóckodásnak tartja a gyermekvédelmi népszavazást

2021. július 31. 15:21

Az országgyűlési képviselő annak ellenére mondta ezt, hogy az NVB a Jobbik delegáltjának támogatásával hitelesítette a népszavazás kérdéseit.

2021. július 31. 15:21
null

Szilágyi György országgyűlési képviselő az ATV Egyenes beszéd című műsorának vendége volt, ahol arról beszélt: a gyermekvédelmi népszavazás során az embereknek távollétükkel kell jelezni azt, hogy 

nem kérnek a Fidesz további bohóckodásából”

A műsorban emlékeztették a politikust: a népszavazási kérdéseket a Jobbik delegáltja is támogatta a Nemzeti Választási Bizottság ülésén. Szilágyi szerint pártja fontos intézménynek tartja a népszavazást, ennek ellenére úgy gondolja, a gyermekvédelmi referendum „a megcsúfolása” a népszavazásnak.

Nyitókép: atv.hu

Kapcsolódó cikkek

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Isten jobb keze
2021. augusztus 01. 13:32
A vén szarházi komcsi orbán is megmondta nem számit ha érvénytelen lesz! Akkor a ki mosott agyú, hivei most mit pattognak? Talán labdának képzelik magukat! Tessék már abba hagyni a bohóckodást! Xdxd
nyugalom
2021. augusztus 01. 10:44
Ennek a pofatlan baromnak nincsenek gyerekei?
llni55
2021. augusztus 01. 08:32
Minden fradista szégyene vagy, Gyurcsány bohóca.
Fila2020
2021. augusztus 01. 07:10
Az ellenzék hasonló taktikát választott, mint a 2004. évi, kettős állampolgárságról szóló népszavazáskor. Tudják,hogy még saját szavazóik jelentős része ezekben a kérdésekben egyetért a kormány céljaival, ezért nem kampányolhatnak azokkal szemben, hiszen esetleges kormányra kerülésük esetén beengedik a migránsokat és a gender propagandát, azaz mindent megvalósítanak, amit a szavazással a kormány el akar kerülni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik