Szatírt keres a rendőrség Kőbányán

2021. július 31. 15:47

A keresett férfiról felvétel is készült.

2021. július 31. 15:47
null

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitánysága szeméremsértés vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen – közölte a rendőrség.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy férfi június 12-én este tíz óra körül a X. kerületi Liget téren egy nővel szeméremsértő módon viselkedett. A keresett férfiról felvétel készült. A rendőrök azt kérik, hogy aki felismeri a felvételen látható férfit, tegyen bejelentést:

Nyitókép: YouTube

Kapcsolódó cikkek

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Orange79
2021. augusztus 03. 10:49
Ha az illegalis migracio, a dzsihad, a feherek elleni rasszizmus es a ronda nonek maszkirozott pasasok ovodai faszlimbalasa alapveto emberi jog lett a halado vilagban akkor a szatirkodas miert ne lehetne az. Mindenki azt csinal amit akar, ne korlatozzak azokat akik nyilvanosan szeretnek kielni szexualis vagyaikat, harcolnunk kell az elnyomott exhibicionistak es cukrosbacsik jogaiert is.
Csubszi
2021. augusztus 01. 16:58
Le a kukijával! Transzot kell belőle csinálni! Na ilyen esetben lehet!
The Loner
2021. augusztus 01. 10:57
Jé , ez ott a libsialázó ?
syphax
2021. augusztus 01. 08:17
Ez a faszi itten a fenti képen alighanem JAKAB PETYUSKÓ....ALSÓGATYÁBAN. Kiköpött olyan jobbikos a PÓNEMJA meg a FIZIMISKÁJA.(hogy egyéb alkatrészeiről szót se ejtsünk..ugyi)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik