Gyere haza, Habonyunk!

2021. július 31. 07:07

Kész káosz az egész hivatalos kommunikáció.

2021. július 31. 07:07
null
Lendvai Ildikó
Népszava

„Bocsánat a tegezésért, de gyere haza, Habony! Csak azért vettem a bátorságot a pertuhoz, mert jól ismerjük egymást. Legalábbis Te jól ismersz minket, különben hogy tudtad volna ilyen prímán testre (nemzettestre) szabni a kormányzati kommunikációt. Igazán jól ment a dolog, nem panaszkodhattunk egymásra.

Eddig. De most kész káosz az egész hivatalos kommunikáció. Már mi szégyelljük magunkat a kollégáid helyett. Az ember belepirul, ha a bárgyú kérdéseiket olvassa, pláne a sárga emojlis fejecskékkel súlyosbítva. Múltkor egy gyerek megkérdezte a mamáját, melyikük Orbán: a vigyori vagy a robbanós fejű. Látod, ez van, ha egy percig nem figyelsz.

A miniszterek össze-vissza beszélnek a Pegasusról, szemlátomást nem egyeztetnek. Megértem, hogy egyik sem szívesen áll szóba a többivel, nem lehet benne sok öröm. Annyira azért nincsenek megfizetve. Már Rogán propagandaminisztériuma sem hangol össze. Nem azért mondom, de Goebbels tárcájával ilyesmi nem fordulhatott volna elő. Szóval te kellesz! Miként Kovács Józsi énekelte, »jöjj vissza hozzánk, hozd el a tavasz dalát!« Vagy legkésőbb az őszét, mindegy, de így nem maradhatnak a dolgok.

Onnan is láthattad, mekkora a baj, hogy még a legmegbízhatóbbnak hitt Szijjártó is elszólta magát a rádióban, és »melegellenes« törvénynek nevezte, amit eddig kórusban »gyermekvédelminek« hazudtak, megesküdve mindenre, ami szent, hogy ettől a melegeknek a hajuk szála sem görbül. És képzeld, még szerencsétlen tévéseknek sem voltak képesek útbaigazítást adni, mikor milyen korhatárjelzést tegyenek a reklámokra. Azóta a magyar családok (a gyerekkel együtt) versenyt találgatják, a reklámblokkból melyik hirdetés váltotta ki a »16 éven aluliaknak nem ajánlott« figyelmeztetést. Múltkor én sem találtam a helyes megfejtést.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 139 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2021. augusztus 02. 00:32
Az ügyvédek ismerik egymást. Ez a férfi a te korosztályod. Igazad van, mert te nem vagy ügyvéd. Az ügyvédek okosak, nem ilyen buták és primitívek, mint te vagy palika. Senki sem kutakodik, Kozmosz ezt a képet nem a facebookról vette, hanem a mandinerről. És te tetted be. Egyébként marhára nem érdekel, hogy nézel ki. Ha érdekelt volna tudnám, nyugi. Mit érdekel engem, hogy néz ki egy 70 éves nyugdíjas csóró jenki.
Bájron
2021. augusztus 01. 11:28
Ildigó jó lenne ha halgatnál,te vén boszorkány!
Falstaff
2021. augusztus 01. 10:28
Például, ha a száraz vagináról, vagy hüvelyfolyásról vannak reklámok, te perverz banya!
Sulammit
2021. augusztus 01. 00:09
Tiszteletlen és perverz disznó palika1955-nek üzenem már sokadszor, hogy nincs társalgás, nincs vita! Ne irkáljon nekem, ne irkáljon rólam, ne fantáziáljon rólam. Ennyi. Nem nagy kérés remélem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik