Már Budapesten is a parlamenti küszöb feletti a Mi Hazánk támogatottsága

2021. július 30. 18:24

Folyamatosan erősödünk.

2021. július 30. 18:24
Dúró Dóra
Facebook

„Már Budapesten is a parlamenti küszöb feletti a Mi Hazánk támogatottsága, ez derül ki egy nagymintás kutatásból, amit pont az én választókerületemben készítettek. Nem kell tehát többé félni az elvesző szavazatoktól, hiszen folyamatosan erősödünk. Mindez nem csoda: a Fidesz a balliberális tömbbel versengve erőlteti az oltást, és mi vagyunk az egyetlenek, akik ellenezzük, hogy kötelező legyen.

Ráadásul 2019 októberében, amikor 1-2%-ra mutattak ki minket, akkor értünk el összesítve 5,1%-ot országosan az önkormányzati választáson. Az országos listához 71 jelöltet kell állítani, mi már közel 90-et nyilvánosságra is hoztunk, és napról napra többen vagyunk. Csatlakozz Te is!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
marica61
2021. július 31. 16:51
nélküled biztos bejutna a parlamentbe de veled biztos nem .a sok idiota nyilatkozatotddal csak ártaz a mozgalomnak
balsors
2021. július 31. 09:36
Egyre több moslékot zabáló jobbikosnak fordul ki a bele.
Simon Attila
2021. július 31. 08:48
Ti azért jöttetek létre a DK satellit pártjaként, hogy a Fidesztől elvigyétek a szavazatokat. Ezt az bizonyítja, hogy a 3. hullám csúcspontján követeltétek a baromarcú ellenzékkel együtt a nyitást. Most pedig feltűnően hallgattok a Cseh Atka ügyben. Miért nem mentek tüntetni a NoMentum székháza elé? Amennyiben lehetőségetek lenne rá, simán összebútoroznátok a Gyurcsótánnyal, mint ahogy azt a Ballik teszi.
AROON
2021. július 31. 08:33
Majd az igazi választásokon kiderul, lesz e 5%. Addig csak vizionallas.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik