Az a helyzet, hogy Vitray véletlenül sem „gyalázta” Hosszú Katinkát

2021. július 29. 12:10

Hont András
Facebook
A támogatás az nem az, hogy babusgatjuk csak a versenyzőt.

„Ej, de jól fog ez esni. Történt ugyanis, hogy az elmúlt másfél évben többnyire elkerültük egymást az origóval, ami számomra teljesen érthető, mivel a járvány és a járványkezelés erősen megosztja a társadalmat és nem pártpolitikai törésvonalak szerint. Ezek az alamuszi, kis nyivákolós félbemaradt klónkísérletek meg inkább riadtan meghúzódtak a kanálisuk mélyén, és pislogva figyeltek ahogy Ceglédi Zoltán, Konok, Selmeci, Czutor, jómagam és még néhányan vitázunk – többek közt – a baloldali víruscelebekkel, az ellenzéki többséggel és a pszichózisba kerülő nem kormánypárti médiával is. Ám amint komfortos témák kerülnek újra elő, ezek a génmanipulált sejtmaradékok is előbújnak összeváladékozni mindent.

Nem, az a helyzet, hogy Vitray véletlenül sem »gyalázta« Hosszú Katinkát, hanem ellenkezőleg: megvédte. Azt is kifejtve, hogy a védelem, a támogatás az nem az, hogy babusgatjuk csak a versenyzőt, hanem hogy megmondják azt is neki, ha nincs formában. Márpedig Vitray szerint az elmúlt év eredményeiből bőven látszott, hogy nem fog tudni megfelelni az elvárásoknak, a vezetők azonban nem szóltak, az úszó meg indokolatlanul nagy terhet vett a nyakába. Ezt felelte arra, amikor magáról az ügyről kérdeztem. Ezt követően inkább én voltam az, aki azt feszegette, hogy Hosszú Katinka személyiségében mi olyan lehet, hogy az első bukás után ráömlik a népharag. Azonban ez hallgatni- és felfognivaló, nem pedig utasítás, így ezek a félresikerült szerves anyagok értelmezni sem tudják.”

Nyitókép: MTI / Czimbal Gyula

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 107 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez bizony így van. Milák Kristóf is azt nyilatkozta, hogy milyen rossz volt egyedül menni a pályán versenytársak nélkül.

Rengeteg munkával kijutott.
Ez a lényeg.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés