Osztrák migrációkutató: Teljesen alaptalanok a tömeges migráció miatti félelmek

2021. július 29. 11:28
Gerald Knaus szerint a bevándorlás témája csak arra jó, hogy a populisták meglovagolják.

Gerald Knaus tevékenységéről korábban már mi is beszámoltunk. Knaust sokféleképpen ismerik: politikai elemző, migrációkutató, migrációs szakértő, az EU–török migrá­ciós alku atyja, valamint a Euro­pean Stability Initiative elnöke. Knaus korábban már terjesztett álhíreket Magyarországról, és ezt maga sem cáfolta. 

Számos liberális média mellett Donald Tusk, az Európai Néppárt lengyel elnöke is feltűnő összhangban szólalt meg a Knaus-féle European Stability Initiative által képviselt kommunikációs stratégiával kapcsolatban, emellett az osztrák lobbista többek között megbeszélést folytatott Frans Timmermansszal, az Európai Bizottság alelnökével, Johannes Hahn költségvetési, illetve Josep Borrell külügyi biztossal is. Ezekről részletesebben itt írtunk.

Knaus – akinek írását a Népszava szemlézte – egy szerdai írásában azt írta: alaptalannak tartja a tömeges migráció miatti félelmeket, mert az csak arra jó, hogy a populisták meglovagolják. Szerinte az EU is bezárkózik, nem alkalmazza a vonatkozó nemzetközi egyezményt.

A megoldás Knaus szerint az volna, a tagok megegyeznének a bevándorlók átvételéről.

Az osztrák lobbista a tömeges migrációt az 1956-os megtorlások miatti meneküléshez hasonlította. 

Knaus szerint „azt kellene mondani a szomszédállamoknak, hogy engedjék be, aki jön, az EU pedig megszervezi azok átvételét”.

Nyitókép: YouTube

Összesen 93 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nagyon megszűrték a magyar disszidenseket, mert tartottak attól, hogy ilyen módon sok ügynököt küldenek át. Egy ismert előadó családja járt úgy, hogy a már megkapott letelepedési engedélyt 1962-ben a kubai rakétaválság miatt felülvizsgálták, és a családfő múltjában talált apró folt miatt azonnali hatállyal kiutasították őket.

Pont egy osztráknak tudnia kéne, hogyan kezelték 56-ban magyar menekültek kérdését.

Hát persze, teljesen alaptalanok. Láthatjuk az Usában, hogy a feketék babusgatása milyen eredményekkel jár. Most már ott tartanak ezek a debil, szennyezett agyú libsik, hogy olyan elméleteket gyártanak, ami szerint a fehéreket kéne hátrább szorítani, hátha attól több néger agysebész, kevesebb néger drogdíler lesz, mert hogy a fehérek valahogy még mindig elnyomják szegény négekeret, ezért teljesítenek szarul. (Érdekes, hogy az ázsiai kisebbség mára valahogy megoldotta ezt a problémát, pedig 100 éve még őket is szarba se vették.)

Szóval ja, teljesen alaptalanok, csak épp az orrunk előtt a példa, mit okoz az, ha jól bemigrálunk egy idegen rasszot a saját területünkre.

"...ma viszont az egész világból kiindulóan és évente milliós nagyságrendű migrációról."

És aminek jelen pillanatban kiapadhatatlan az utánpótlása. Nigériában 5 fölött van a termékenységi ráta.

Tömeges migráció nincs, csak annyi, amennyi Európa 'természetes' népességcsökkenését pótolja.

Ezt az embert, ezt a Gerald Knaust a trágyadomb nem bírná ki, ha az alá temetnék el.
Inkább arrébb költözne.
És pl. ugyanígy nem bírná el a trágyadomb Jósa Bálintot.
És pl. Piara Powart.
És minden egyes Soros-NGO-t, Soros-civilt...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés