Ha Izrael kiadott ilyen engedélyt, vonja azt vissza haladéktalanul!

2021. július 28. 21:33

Igen, a magyar kormánytól is!

2021. július 28. 21:33
null
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„Annyi már korábban kiderült, hogy a Pegasus kémprogram telepítéséhez Izraelben a gyártó NSO cégnek export-engedélyt kell beszereznie.

Éppen ezért azt kértem a mai találkozónkon Hadas-Handelsman nagykövet úrtól, hogy Izrael állam vizsgálja ki a Pegasus-botrányt, és tekintsék át az engedélyezési gyakorlatot úgy, hogy a kémprogram ne kerülhessen diktátorok és más autokrata vezetők kezébe. Ha pedig Izrael kiadott ilyen engedélyt, vonja azt vissza haladéktalanul. Igen, a magyar kormánytól is!”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2021. augusztus 02. 04:12
Ha kémekről beszélünk, érdemes az Apró-Dobrev-klánt kérdezni – Régen a KGB segített Bollók őrnagyéknak, Gyurcsány már az FSZB-t hívta segítségül. Laborc az orosz titkos szolgálatot behívta hogy magyart világítsa át , közben mszp-dk kiabál . https://pestisracok.hu/gyurcsany-szilvasy-es-bollok-ornagy-a-kgb-az-fszb-es-a-regi-uj-hazugsagvizsgalat-titkos-tortenete/
Szerencsi Veronika
2021. július 31. 16:48
Nagypapa után szabadon - megszokta, hogy utasítgasson, (akasztasson). Ebből a nőből mikor bukik ki a nemzet hóhéra? Már a kinevezése európai "alelnöknek" is a magyarság megsértése, megalázása volt. Megint leírom, és unásig írni fogom - nem lehet egészséges lelkivilága egy olyan családnak, tagjainak, ahol a nagypapa 300 ember kivégzésre adott utasítást. Bebörtönöztetett több tízezer embert. Részt vett, és hasznot húzott az 1956-osok meghurcolásában, kirablásában. A drága unokája pedig már odáig jutott, hogy fenyeget, követel, hatalomra tör. Nem kellene hagyni, ilyen símán menetelni ezt a rémséget.
zakar zoltán béla
2021. július 31. 09:01
liget
Bájron
2021. július 30. 08:07
Fleto megint be pisált
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik