Hollik: Cseh Katalinék fizessék vissza a jogosulatlanul elnyert uniós forrásokat!

2021. július 28. 11:54
A Fidesz továbbra is nyomatékosan azt kéri, hogy a Momentum európai parlamenti EP-képviselőjének, Cseh Katalinnak a családi cégei fizessék vissza a jogosulatlanul elnyert uniós forrásokat – mondta a kormánypárt kommunikációs igazgatója szerdán.

Hollik István úgy fogalmazott, „ma kiderült, Cseh Katalin EP-képviselő céges ügye nemcsak a baloldali kétszínűség iskolapéldája, hanem korrupciós botrány is. Kétszínű, mert miközben a pártja, a Momentum ezerrel kampányolt az olimpia ellen, Cseh Katalinék cége éppen az olimpiára hivatkozva nyert el uniós forrásokat, most pedig egy durva korrupció is körvonalazódik” – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója.    

Kiemelte, úgy tűnik, hogy már létezett és a Cseh család cégcsoportjának tulajdonában is volt az a technológia, aminek a kifejlesztésére Cseh Katalinék cége uniós pénzt nyert. 

„Azaz olyan technológia kifejlesztésére használtak fel uniós forrásokat, ami nekik már rég megvolt, magyarul érdemi munka nélkül egyszerűen lenyúlták az uniós forrásokat” – jelentette ki Hollik István. „Hát mi ez, ha nem egyértelmű és súlyos visszaélés?” – kérdezte a kormánypárti politikus.

(MTI)

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 51 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nyugalom!
Az Anonymus már készíti az ujabb videót. Vajon mi lesz benne?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés