Eddig közel négyszázezren töltötték ki a nemzeti konzultációt

2021. július 28. 9:11
Dömötör Csaba úgy fogalmazott, hogy most sokan támadják a konzultációt, de ez még egy ok arra, hogy minél többen mondjuk el a véleményünket.

Dömötör Csaba hivatalos Facebook-oldalán közzétett videóban számolt be a konzultációs részvétel állásáról. Az államtitkár elmondta: eddig közel négyszázezren, egészen pontosan 394 ezer 150-en töltötték ki a kérdőívet, a többség postán küldte vissza a válaszait, de sokan választják az internetes kitöltést is.

Dömötör Csaba kiemelte: a konzultáció sok olyan témát érint, amelyek alapvetően meghatározzák a koronavírus-járvány utáni életünket. Így mindenki elmondhatja a véleményét a minimálbér-emelésről, a családi adó-visszatérítésről vagy éppen arról a gyermekvédelmi törvényről, amelyet „a baloldal erőteljesen támad” – mondta.

 Az államtitkár úgy fogalmazott: „sajnáljuk, hogy most is vannak olyanok, akik különböző módszerekkel támadják, akadályozzák a konzultációt. Ez még egy ok arra, hogy minél többen mondjuk el a véleményünket. A párbeszéd egy fontos lehetőségéről van szó, érdemes élnünk vele”.

(MTI)

Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Róka László

Összesen 70 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés