Szabó Tímea: Varga Juditnak távoznia kell posztjáról!

2021. július 27. 13:31
Karácsony Gergely vezetésével kivizsgáljuk ezt az aljas, mocskos ügyet is, és szabad, igazságos, szolidáris, zöld Magyarországot építünk – írja posztjában Szabó Tímea.

„Egy hete terelnek és bojkottálnak Orbán emberei a Pegasus-ügyben, pedig nem olyan bonyolult ez, csak választ kell adni két szimpla kérdésre” – írta ki posztjában Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke, melyet az Egyenes beszédben elhangzott interjújához mellékelt. 

Szabó Tímea szerint a kormány ködösítése beismerésnek tekinthető két kérdéseben. Az egyik, miszerint megvásárolták, illetve használták-e a kémprogramot, illetve, hogy adott-e engedélyt Varga Judit igazságügyi miniszter civilek, újságírók, politikusok elleni titkos információgyűjtésre? Szabó Tímea igérete szerint Karácsony Gergely vezetésével fogják kivizsgálni az ügyet.

 

 

 

Összesen 173 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Torgyán Józsi bácsit akarja utánozni Timike. Nehéz lesz, mert még a Torgyán pártja is több százalékot szakított ki magának a választásokon, mint a Timike pártja.

Ennek a Varga Juditnak az apja volt III/III besúgó hoteligazgatóként?

Válaszok:
Kvasztics Fedor | 2021. július 27. 16:49

Ugye ugye!
Megvan ez nektek is!
Táncsakhogynem együtt jelentettetek?

Ezt mondom!
Egyformák vagytok mind, csak a logótok más.

"Karácsony Gergely vezetésével kivizsgáljuk ezt az aljas, mocskos ügyet is, és szabad, igazságos, szolidáris, zöld Magyarországot építünk – írja posztjában Szabó Tímea."

Versenyezzünk Timike! Én is jövök kivizsgálni Magyarországot az én
vezetésemmel. Aki előbb vizsgál ki, az kap egy pegazust csehkatalinnal
a hátán. Az egyik szárnya hologramból lesz, a másik kamuból.

Azokban az időkben minden szállodaigazgatónak jelentéseket kellett írni az ott megforduló külföldiekről. De ha belföldiről kérdezték, arra is válaszolnia kellett, ha kérdezték. Ez alól nem lehetett kibújni.

De mi a véleményed az Apró klán Rákosi időkből jövő, az 56 utáni akasztásokkal megalapozott egymásra épülő generációiról?

Nagyon jó összefoglaló, én még kiegészíteném azzal, hogy 300 magyar érintettről beszélnek, de csak kb. 10-et nevesítenek. Miért? Lehet, hogy a többiek nem illenek bele a felépített narratívába? A nyugat európai telefonokra állítólag a marokkói titkosszolgálat telepítette a szoftvert, de akkor az is feltételezhető, hogy a magyar telefonokra is idegenek küldték rá a kémprogramot, hogy aztán kellő időben legyen mit megtalálni. Minden elképzelhető, hiszen Merkelt is lehallgatták a szövetséges amerikaiak.

Miért nem Botmixer kolléganődet vizsgálgatod, vagy a kommunista elvtársaid lehallgató rendszer sajátosságát?

Milyen magabiztosan nyilatkozik a kettőském!
Erre képezték ki. Csak az árulja el, amikor nyeldeklik.
Karácsony meg te a kétszemélyes párt. :))))

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés