Kovács András: A Telex interpretálása nem igaz

2021. július 26. 19:10
Az Origo újságírója a Transzparens Újságírásért Alapítványnak elmondta, személyesen ő maga tett bejelentést a Gazdasági Versenyhivatalnál a Cseh Katalin ügyével kapcsolatban.

Az Origo újságírójának a Transzparens Újságírásért Alapítvány a Cseh Katalin-ügy kapcsán tette fel azt a kérdést, hogy az Origo tett-e bejelentést a Gazdasági Versenyhivatalnál (GVH), ahogy azt a A Telex ezt úgy interpretálta korábban. 

Kovács András korábbi írásában úgy fogalmazott: „Vizsgálatot indított a Gazdasági Versenyhivatal az Origo azon cikke nyomán, miszerint a Pannónia Nyomda Kft., amelyet Cseh Katalin momentumos EP-képviselő vezetett 2013 és 2018 között, több közbeszerzést is nyert Ferencvárosban.” 

Köszönöm szépen a levelét. Valóban ebben a formában a Telex interpretálása nem igaz.

A bejelentést én magam tettem magánszemélyként, de mint a cikk írója értelemszerűen a bejelentésben az általam megtudott információkra és persze a megjelent cikkre hivatkoztam. De jogilag nem az origo, hanem én tettem bejelentést” – válaszolt a Transzparens Újságírásért Alapítvány kérdésére Kovács András. 

Fotó: MTI Fotó: Kovács Attila

Összesen 36 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Talán azért, mert a kormánypárti oldalon nem rohangálnak minden, jobb híján csúfolódó, kötekedő, hazudozó cikk miatt a bíróságra.

Te is magyarokat mocskolsz hülyegyerek! Kínodban már nem tudsz mit írni, hogy megkeresd a napi cuccra, piára valót.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés