Volner a gyermekvédelmi népszavazásról: Szavazzon igennel az egészséges családok megvédésére

2021. július 24. 20:24

A Volner Párt vezetője a Pride-dal párhuzamosan szervezett ellentüntetésen fejtette ki gondolatait.

2021. július 24. 20:24
null

Amint arról korábban már beszámoltunk, megtartották a 26. Budapest Pride Fesztivált. Az eseményen beszédet mondott Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere is. A Fővám téren ellentüntetők csoportja fogadta a felvonulás résztvevőit, erről itt írtunk bővebben.

Volner János a népszavazásról

Volner János független országgyűlési képviselő, a Volner Párt elnöke arra szólított fel mindenkit, hogy vegyen részt a kormány által kezdeményezett gyermekvédelmi népszavazáson,

szavazzon igennel az egészséges családok megvédésére és nemmel az LMBTQ-propagandára, a pedofíliára.

A résztvevők nemzeti színű zászlókat lobogtattak, transzparenseiken egyebek mellett az „Állítsuk meg a gyermekek megrontását!” felirat volt olvasható.

Galériánkat a 26. Budapest Pride Fesztiválról itt tekintheti meg.

 tekintheti meg.

Fotó: Trenka Attila

Kapcsolódó cikkek

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gery Greyhound
2021. július 25. 16:10
Nem készült videó Volner beszédéről? Valaki bekiabált, hogy orbán egy geci :D
kaltran
2021. július 25. 15:10
ÉLETVESZÉLYES TÖKÖLŐDÉS AZ IGEN ÉS A NEM ÖSSZEKUTYULÁSA. A SZAVAZZON IGENNEL A NEMRE, MARI NÉNIT GÁVAVENCSELLŐN TOTÁLRA MEG FOGJA ZAVARNI.
Mr.Woof
2021. július 25. 12:12
Normális ember nem megy el népszavazni, olyanról, amiről már van törvény. Időpocsékolás. Nem is népszavazás ez, csak a fidesz kampánycélra használja ezt a demokratikus eszközt.
simonvitéz
2021. július 25. 11:43
Volner jó fej lett! De sajnos az ellenzéki szavazók jó része árulásnak tartja a legkisebb engedményt is a kormány felé. Így aztán népszerű nem lesz ettől.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik