Lebuktatok, fiúk!

2021. július 24. 09:50

A miniszterelnök az ártatlanságában megsértett szűzlány hangján cáfolta, hogy a népszavazás csak elterelő hadművelet lenne.

2021. július 24. 09:50
null
Lendvai Ildikó
Népszava

„Lebuktatok. Isten bizony, részvéttel vagyok. József Attila is megírta, hogy »Testvér, segítsd a legbukottakat.« Meg hogy »gondolj reánk, kik fel-le futkosunk.«  De tényleg, minek futkostok fel-le, hülye magyarázatokkal, egymásnak is ellentmondva? Három napig tartott, míg egy nyamvadt népszavazást kiötlöttetek, mit mondjak, elég bárgyúra sikeredett. Valami rémlett nektek a közmondásról, miszerint hamarább elérni a hazug népszavazást, mint a sánta Pegazust, és most ez volt a lényeg. Hogy a Pegazust utol ne érjék, ha már a lebukástól így lesántult szegény. De tényleg, fiúk, ezzel az erővel akár be is ismerhetnétek az egészet. Pegasust, Fudant és ki tudja, mit még, amit most éppen dugdosni akartok a népszavazás hajcihője mögött. Hiszen éppen ezzel vallottátok be leginkább, hogy valami bűzlik.

»Gondoljatok a büdös küblire« – szól az idézett József Attila vers is. Hát gondoltatok. Annyira büdös, hogy egész népszavazás kell a szagelszíváshoz. Ezzel a trükkel próbálkoztatok már 2016-ban is. Akkor a kopasz haverjaitok akadályoztak meg egy népszavazást a Választási Irodánál, és hogy le ne bukjatok, másnap ti hirdettétek meg a kvóta-referendumot: legyen inkább arról szó! Kár, hogy az ellenzéki bojkott miatt azt sem sikerült érvényesre kerekíteni. Nem is kérdés, hogy erre az új pocsékságra is bojkott a válasz. Éppen gyermekvédelemből. Csak nem képzelitek, hogy majd asszisztálunk a gyerekeink belekeveréséhez a piti játszmáitokba? Ha falazni akartok egymásnak, tegyétek nélkülünk!

Orbán pénteken előre beárazta a kudarcot: á, nem is számít az érvényesség, ez csak politikai véleménynyilvánítás Brüsszel ellen. (Kösz, hogy szóltál, akkor pláne nem megyek.) Mert Brüsszel háborút indított ellenünk. Ez – mint elhangzott – abból áll, hogy nem átallottak 56 oldalas bírálatot küldeni a melegellenes törvényről. 56 egész oldalt kellene a kormánytagoknak elolvasni! És egyetlen sárga fejecskés szmájli sincs benne segítségként! Már megint ez a liberális gyarmattartó fölényeskedés. Valahogy azt is be kellene venni a népszavazásba, hogy Brüsszel ne csak az óvodába ne jöhessen be, de ne is írhasson nekünk. Vagy csak portósan. A miniszterelnök az ártatlanságában megsértett szűzlány hangján cáfolta, hogy a népszavazás csak elterelő hadművelet lenne. »Azt gondolni, hogy a magyar ember csak egy ügyet tud a fejében tartani, az egy sértő feltételezés.«”

 

Nyitókép: Ficsor Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
misi53
2021. július 25. 11:35
Most már megértem azokat ,akik 56ban a kőrúton fejjel lefelé fel akasztgatták az ilyen férgeket ! Idáig irtóztam a hasonló műveletektől, de értem az indulatokat.
kitiltott
2021. július 25. 10:25
Vitt volna El a covid fidel kurvája
Drbobee
2021. július 25. 09:32
Kicsit kemény leszek. Kedves komenyiszta főasszonyság. A gyermekeim megfelelő érzékenyítéssel bírnak szüleik által, ami annyit tesz hogy NEM bántják az lmbtqrstw embereket, nem bámulják nem szólnak be stb De NEM szeretném hogy ezt a nevelést más módszerrel aktivisták tegyék. Ennyi. Érzékeny témában nem ki tudja milyen képzettségű melegjogi aktivisták menjenek be az iskolákba. Mert Ők nem szexuális felvilágosítást tartanak, hanem lmbtq propagandát, erőltetett reklámot Tehát egyértelműen módosítani akarják a gyermek könnyen befolyásolható orientációját. Nyakláncok a kereszt szégyen, de a szivárványos csillámf...láma menő. Az embereknek soha nem a melegekkel van gondja, hanem az önjelölt aktivistákból politikusokból. Tűnjön el a politikai életből.
zakar zoltán béla
2021. július 24. 21:39
lányos izgalmamban egy egész banánt lenyeltem ride-pr
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik