Lássunk tisztán!

2021. július 24. 19:37

Juszt László
Facebook
Orbán a magyarokat kísérleti nyulaknak tekintve szolgáltatta ki a kínai és orosz gyógyszergyártóknak.

„Kezdetben Orbán még Brüsszelt gyalázta, hogy az képtelen beszerezni elég védőoltást, és hogy ez emberéletekbe kerül. Azt állította, hogy neki kell lépnie, mert meg kell védenie a lakosságot. Így azután milliószámra vett – hihetetlen és elfogadhatatlan áron – orosz és kínai oltóanyagot. A bírálatokra úgy reagált: azok Brüsszel és a Soros szervezetek áskálódásai.

A »magyar hatóságok« – félredobva a szokásos eljárásokat - szuper gyorsan megadták az engedélyt a Szputnyikhoz és a SinoPharmhoz, – dokumentáció és vizsgálatok nélkül! Kisérleti alanyokká lefokozva a magyarokat.

Ezzel az ország ugyan gyorsan az oltási statisztika élére került, de mára kiderült, a kísérlet nem jött be. Mára teljesen világossá vált, s ezt Orbán a pénteki rádióadásban lényegében elismerte – a kínai vakcina valóban alkalmatlan volt a védelemre.

Az orosz készítményről pedig nem lehet semmi reális értékelés, hiszen Moszkva még most sem kérte az illetékes európai hatóságtól a készítmény engedélyezését, a dokumentációt sem adta át.

Ez – lássunk tisztán – azt jelenti, hogy Orbán a magyarokat kisérleti nyulaknak tekintve szolgáltatta ki a kínai és orosz gyógyszergyártóknak.”

Kép forrása: MTI/Rosta Tibor

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 38 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

JUSZT LÁSZLÓ, ez önhittségtől bűzlő alak, beleugat olyan dolgokba, amihez nem ért.

Index írta 2021.05.14. 12:50
Merkely Béla (a Semmelweis Egyetem rektora) arról is beszélt, hogy "Merkely Béla arról is beszélt, hogy...
Tizenötezer oltást adtam be saját kezűleg,
Általában az AstraZenecánál és a Modernánál jelentkeztek erősebb panaszok, de a Szputnyiknál, a Sinopharmnál és a Pfizernél enyhébb tüneteket tapasztaltak az emberek. Az ellenanyagszint-mérésnél viszont kiderült, hogy MINDEN VAKCINA TÖKÉLETESEN MŰKÖDÖTT.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés