Lássunk tisztán!

2021. július 24. 19:37

Orbán a magyarokat kísérleti nyulaknak tekintve szolgáltatta ki a kínai és orosz gyógyszergyártóknak.

2021. július 24. 19:37
null
Juszt László
Juszt László
Facebook

„Kezdetben Orbán még Brüsszelt gyalázta, hogy az képtelen beszerezni elég védőoltást, és hogy ez emberéletekbe kerül. Azt állította, hogy neki kell lépnie, mert meg kell védenie a lakosságot. Így azután milliószámra vett – hihetetlen és elfogadhatatlan áron – orosz és kínai oltóanyagot. A bírálatokra úgy reagált: azok Brüsszel és a Soros szervezetek áskálódásai.

A »magyar hatóságok« – félredobva a szokásos eljárásokat - szuper gyorsan megadták az engedélyt a Szputnyikhoz és a SinoPharmhoz, – dokumentáció és vizsgálatok nélkül! Kisérleti alanyokká lefokozva a magyarokat.

Ezzel az ország ugyan gyorsan az oltási statisztika élére került, de mára kiderült, a kísérlet nem jött be. Mára teljesen világossá vált, s ezt Orbán a pénteki rádióadásban lényegében elismerte – a kínai vakcina valóban alkalmatlan volt a védelemre.

Az orosz készítményről pedig nem lehet semmi reális értékelés, hiszen Moszkva még most sem kérte az illetékes európai hatóságtól a készítmény engedélyezését, a dokumentációt sem adta át.

Ez – lássunk tisztán – azt jelenti, hogy Orbán a magyarokat kisérleti nyulaknak tekintve szolgáltatta ki a kínai és orosz gyógyszergyártóknak.”

Kép forrása: MTI/Rosta Tibor

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyferenc
2021. július 26. 11:29
Lacika! Juszt is olyan hülye vagy , ha ló lennél, tolnád a szekeret!
VeJoLa
2021. július 25. 20:42
Juszt is lapozzunk!
Pipas 3
2021. július 25. 15:56
Hályfejü kommunista, te csak a régi elvtáraidnak irogatod a hazugságaidat? Ugyanis mást már nem tudsz beetetni a süket bolseviknáci hadováddal!
aldasban es hitben elve
2021. július 25. 15:37
Ez a köver barom hülyebb, mint volt. Ugyan mi talalhato manapsag a pocakja alatt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik