Elmegyek

2021. július 24. 19:10

Két lehetőség van: 1. Győz a Fidesz. 2. Győz az ellenzék.

2021. július 24. 19:10
null
Dévényi István
Magyar Hang

„A végeredmény azonban – eddig jutottam a heti publicisztikában, amikor – még csak azt se mondanám, hogy váratlanul, villámcsapásként, hirtelen lesújtva – elöntött az érzés, hogy énnekem mennyire semmi kedvem ehhez az egészhez. Az egész alatt hazánk közéletét értem.

Nézem az ismeretlen államtitkár-szerűséget a képernyőn. Kommunikációs trénernél járhatott, mert úgy gesztikulál és úgy artikulál, ahogy a kommunikációs tréningekről frissiben távoztak szoktak. Egyszóval belead apait-anyait. Vannak, akik szerint fel kell emelni a minimálbért, és vannak, akik szerint nem egyértelmű, hogy fel kell emelni a minimálbért – mutogat megfontoltat játszva, és nagyon nehéz megállni, hogy ne prüszköljem a hűtőből kivett narancslevet a televízióra, miszerint édes öcsém, hát tíz éve ti emelgethetitek kedvetekre a minimálbért, pontosabban emelgethetnétek, csak hát.”

Kép forrása: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 168 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pumuklik
2021. július 26. 11:38
"Elmegyek" Mondtad karigeci szaros valagában!
satman11
2021. július 26. 10:53
Mindkét változat jelentse azt, hogy magyargyűlölő létedre elkotródsz....segítünk....
orion
2021. július 25. 22:29
Füles a sértődöttek között is viszi a pálmát. Drámakirálynő.
Krupp Skya
2021. július 25. 20:05
DÉVÉNYI ISTVÁN (Magyar Hang) ELMEGYEK Géczi is elment, de ő többször is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik