A teremtés kegyelme

2021. július 24. 19:47

Nem az a kérdés, hogy létezik-e Isten a világban, hanem az, hogy létezik-e a világ Istenben.

2021. július 24. 19:47
null
Bencsik András
Bencsik András
Demokrata

„Olyan szép a világ. A Jóisten a Kárpát-medencét a védelmébe vette, és együttérezve mindazon nagyszerű emberrel, aki a hitet és Isten szent igazságát a nyilvánosság előtt megvallja, úgy gondolom magam is, hogy a Magyarok Védasszonya oltalmazó keze is ott van fölöttünk, ezért a Nyugat-Európát sújtó pokoli özönvíz mifelénk csak egy jó kis eső.

Mindazonáltal okunk van imádkozni a józan ész túléléséért, mert amikor egy nemzetközi fesztiválon a szépség elbukik, és diadalra emelkedik a borzalom, akkor ott fölösleges bölcselkedni, esztétizálni és empatikusan közelíteni a másság rejtelmeihez. Amikor az Európai Unió elitje Magyarország ellen fenekedik, mert megsértettük úgymond a szivárványosok jogait, akkor valójában a természetes és legyőzhetetlen isteni rend ellen támadnak.

Amit, ahogy korábban jeleztem volt, nem lehet sem legyőzni, sem elpusztítani, mert nem az a kérdés, hogy létezik-e Isten a világban, hanem az, hogy létezik-e a világ Istenben. És az a válasz erre a kérdésre, hogy legyenek bárkik bármilyen bolondok, tagadjanak bármit, akármit, a teremtés kegyelme továbbra is ragyog rájuk.”

Kép forrása: MTI Fotó: Varga György

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
adonyi29
2021. július 26. 03:11
Ha eljönne lehet a tolladra vennéd és rágalmaznád a barátaiddal együtt. Bencsik folyamatosan provokál.
zsolti123
2021. július 26. 00:19
Pride fóbia Tegnap nagy volt a meleg a fővárosban. Szivárványos zászlókkal vonultak a beteg emberek. Hangosbemondókkal hirdették, hogy rossz az emésztésük, egyik fülükre nem hallanak, fél lábuk béna, a színeket nem látják, nem működik a veséjük, és már évek óta nem áll fel. Mindezt politikai háttérrel, lobogókkal, hangosbeszélőkkel, szelfiző híres emberekkel. Sose értettem, a biológiai hiányosságokra miért kell büszkének lenni. Az egyik távoli rokonunknak nem működik jól a bélrendszere, és ezt látványosan teszi, de az öreg erre egy cseppet sem büszke, nem vonul fel, ellenben sűrűn szellőztet. De hát nem is bántja senki a Dezső bácsit, ám, ha az orrunk alá eregetné, kötelezne minket, hogy szagolgassuk, és címkékkel látna el bennünket, ha megjegyeznénk, hogy vonuljon félre, és ne az orrunk alá eregesse, azt hiszem, nem szeretnénk. A nemi zavar egy biológiai hiányosság. A nemi szervek az utód létrehozására alakultak ki – ha akarom Isten teremtette, ha akarom az evolúció -, és ha ott zavar van, az rendellenesség, amit nem ünnepelni kell, hanem gyógyítani, s ha nem lehet, tapintattal félrenézni. A társadalomtól ez várható el. https://888.hu/piszkostizenketto/pride-fobia-4326477
Box Hill
2021. július 25. 10:49
Saját tapasztalataimból tudom, hogy az Isten létezik. Ha legalább félútig elmész, megtudhatod te is.
Joe1954
2021. július 25. 10:23
Olvasva OV és szük érdekköre -társtettesei- megnyílvánulásait, szörnyűséges év elé nézünk. Bírjuk ki és köszönjünk el tőlük!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik