Egy svédországi imám szerint a zsidók disznók és majmok leszármazottai

2021. július 23. 20:52

Fél évvel ezelőtt a Kvällposten leleplezte, hogy Rosengård imámja, Basem Mahmoud többször is a zsidók ellen uszított a mecsetében és Youtube-csatornáján – írta meg a Neokohn.

2021. július 23. 20:52
null

A leleplezés hatására a malmöi imámot feljelentették etnikai csoportok elleni uszítás miatt – idézi Jenny Strindlöv svéd újságírót a Kvällposten oldaláról a Neokohn.

Mindig ugyanazok a gazemberek állnak az utunkba. Mindenki tudja, hogy a Nyugatot a zsidók uralják. A zsidók az uralkodók. A zsidók pedig a disznók és a majmok utódai”

– mondta Basem Mahmoud egyik prédikációja alatt tavaly ősszel.

A Youtube-on videóinak nézettsége az utóbbi időnben megnőtt, az antiszemita imámot a csatorna nem tiltotta le közösségi alapelveire hivatkozva. Hatósági eljárás sem indult Basem Mahmoud, vagy más néven Abu Hamza továbbra is minden pénteken prédikál a malmöi Rosengårdban található al-Sahaba mecsetben számol be a lap. Meglepő módonm nyíltan teszi közzé minden prédikációját a Youtube-on, annak ellenére, hogy a tartalom továbbra is gyűlöletkeltő mind a zsidók, mind más „hitetlenek” irányába.

Egy júliusi prédikációjában például Basem Mahmoud Palesztináról szónokolt, amelynek felszabadításához szerinte „a világ muszlimjai együttesen elegendő katonával és fegyverrel rendelkeznek”. Mahmoud szerint az európai mecsetekben egyébiránt nem beszélnek eleget Palesztináról.

„Legyünk mi azok, akik meghódítjuk az al-Aksza mecsetet, zúzzuk és verjük szét a zsidók fejét” – prédikálta Mahmoud. A Kvällposten decemberi leleplezése után többek között egy helyi zsidó ifjúsági egyesület is feljelentette Mahmoudot a rendőrségen. Az előzetes vizsgálat azonban még mindig tart, a rendőrség pedig további utasításokra vár az ügyészségtől.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bunko_jobbos
2021. július 27. 09:45
1. Elvileg minden ember majom leszármazottja. 2. Disznóké nem. Viszont ha megnézzük a muszlim társadalmak IQ-ját és a zsidókét, akkor nem tudom, hogy a majmokhoz melyik áll közelebb. De ötletem van.
Ander
2021. július 26. 13:31
Ebből az emberből egy szép nap még Demeter Szilárd is lehet. Feltéve, ha átjut a tranzit zónán.
Hattori
2021. július 25. 20:04
ez igaz, de az arabok közeli rokonai! :D akkor most hogy is van ez? az arabok nem azok? :D :D :D
Gregorius
2021. július 25. 16:59
Hát ez sem olvasta a Bibliát...Ábrahámnak két különböző feleségétől két fia származott. Az egyik a zsidók, a másik a muszlimok őse lett. Ezért van az, hogy Ábrahámot, Ibrahim néven a muszlimok is prófétaként tisztelik, de ha ilyen a rokonság , amit az Imám mond....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik