Cseh Katalin titokzatos milliárdjai

2021. július 23. 22:51

A képviselőnőnek a saját elvárásai tükrében most szépen le kellene mondania.

2021. július 23. 22:51
null
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Magyar Nemzet

„Az ember itt már tényleg csak vakarja a fejét. Akkor most Cseh Katalin fideszes a szíve mélyén? Egy beépített ember a Momentumban? Avagy csak összevissza hazudoznak, és amint az nyilvánvalóan tudvalevő, bárki nyerhet pályázatokon, aki megfelel a kiírt feltételeknek? Akárhogy is, de ebből pozitívan kijönni Cseh Katalin igencsak nehezen tud.

És itt van egy másik kérdés is, amelyik legalább annyira érdekes, mint Cseh Katalin céghálója. Kinek állhat érdekében az, hogy a választási kampány közeledtével ilyen kellemetlen információk kitudódjanak a Momentum egyik vezető politikusáról? Ki gondolhatja azt, hogy saját pártja számára csak üdvös lehet, ha az ellenzék egyik vezető politikai erejét tovább forgácsolhatja, ahogy erre sikeres kísérletet tett Gödön, illetve legutóbb Pécsett is? Melyik párt az, amelyik abszolút egyeduralomra tör a baloldalon, és minden szervezetet csak alkatrésznek akar ebben a tervé­ben tekinteni?

Önök mit gondolnak erről? Mert Cseh Katalin persze propagandistázhat, szokás szerint igyekezhet azon, hogy a kormánypártokra kenjen bármit is, de saját maga és pártja érdekében jobban tenné, ha inkább a saját háta mögé nézegetne az eddigieknél is elővigyázatosabban. Ki tudja, talán ott még ádázabb ellenfeleket is talál. Nekünk azonban még valamire fel kell hívnunk a figyelmet. Hadd idézzem önök elé Szájer József esetét. Szájer Józsefét, aki menthetetlen módon cselekedett. De nem volt korrupt, nem csalt, nem hazudott. Saját vágyaival nem bírt el, de az mióta politikai probléma? És mi volt az ő esetére a baloldal reakciója? Egy olyan ügyben, amelynek érintőlegesen sem volt köze a közélethez?

Az, hogy Szájer József távozzon a közéletből, olyan gyorsan, ahogy csak tud. Ezt pedig megtette. Úgy, hogy politikai botránynak a közelébe sem került. Megjegyzem, pont az az érdekkör tette ezt vele, amely minden más esetben a homoszexuálisok, az LMBTQ-mozgalom legnagyobb barátja és védelmezője. Csak akkor nem, ugye, ha kormánypárti emberről van szó. Olyankor kocsmai stílusban b…zizhatnak azok, felfedve igazi énüket, akik minden más alkalommal a legfantasztikusabb jogvédők.

Cseh Katalinnak egyszerűen nincs más választása, ha mindezek a feltételezések beigazolódnak, minthogy lemond, és elhagyja a közéletet. Ez a minimum egy ilyen súlyú politikai botrányt követően. Végre egyszer tartsák magukat a saját elvárásaikhoz is!”

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pierre
2021. július 24. 14:41
Cs-nek nincsenek milliardjai. Be leszel perelve trombitas, elveszted a pert, kozpenzbol kifizetik helyetted, es semmit nem romlik a szakmai renomed, mert olyanod most sincs. Kozben sokezer tudatlan jobbagy agyaba beeg a hazugsagotok, hogy Cs. milliardokat lopott. Igy mukodtok.
btete
2021. július 24. 13:22
Egyrészt Cseh Katalin nem volt se parlamenti, se EU parlamenti képviselő 2016-2017-ben semmilyen befolyása nem volt a pénz osztásra. Még a politika iránt komolyan érdeklődők se tudták 2016-ban hogy Cseh Katalin politikus. Másrészt nehéz lesz bizonyítani, hogy a 7-8 cég egyszerűen tovább adta a pénzt a Cseh Katalin féle cégnek. Eléggé eröltetett ez az egész.
..--..
2021. július 24. 11:20
-zsoltkom- Nem olyan nagy lesz az érdeklődés hamarosan a Fidesz-provokációjára, ahogy Cseh Katalint molesztálja. A gazemberség, ahogy lehallgatja a civil lakosságot a Fidesz kormány... nem marad kivizsgálatlanul. Nincs annyi jogásza Orbánnak, aki ki tudná húzni a slamasztikából. A szégyenfalra kerül az összes hittársával. "Elszámolta magát a Fidesz: ha a magyar kormány nem, akkor majd az EU indít vizsgálatot a lehallgatási botrány miatt" https://bit.ly/3iJS8AZ
Macskakalapban2
2021. július 24. 10:37
Inkább megvárnám Cseh Katalin perének végeredményét. :)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik