Cseh Katalin titokzatos milliárdjai

2021. július 23. 22:51

Trombitás Kristóf
Magyar Nemzet
A képviselőnőnek a saját elvárásai tükrében most szépen le kellene mondania.

„Az ember itt már tényleg csak vakarja a fejét. Akkor most Cseh Katalin fideszes a szíve mélyén? Egy beépített ember a Momentumban? Avagy csak összevissza hazudoznak, és amint az nyilvánvalóan tudvalevő, bárki nyerhet pályázatokon, aki megfelel a kiírt feltételeknek? Akárhogy is, de ebből pozitívan kijönni Cseh Katalin igencsak nehezen tud.

És itt van egy másik kérdés is, amelyik legalább annyira érdekes, mint Cseh Katalin céghálója. Kinek állhat érdekében az, hogy a választási kampány közeledtével ilyen kellemetlen információk kitudódjanak a Momentum egyik vezető politikusáról? Ki gondolhatja azt, hogy saját pártja számára csak üdvös lehet, ha az ellenzék egyik vezető politikai erejét tovább forgácsolhatja, ahogy erre sikeres kísérletet tett Gödön, illetve legutóbb Pécsett is? Melyik párt az, amelyik abszolút egyeduralomra tör a baloldalon, és minden szervezetet csak alkatrésznek akar ebben a tervé­ben tekinteni?

Önök mit gondolnak erről? Mert Cseh Katalin persze propagandistázhat, szokás szerint igyekezhet azon, hogy a kormánypártokra kenjen bármit is, de saját maga és pártja érdekében jobban tenné, ha inkább a saját háta mögé nézegetne az eddigieknél is elővigyázatosabban. Ki tudja, talán ott még ádázabb ellenfeleket is talál. Nekünk azonban még valamire fel kell hívnunk a figyelmet. Hadd idézzem önök elé Szájer József esetét. Szájer Józsefét, aki menthetetlen módon cselekedett. De nem volt korrupt, nem csalt, nem hazudott. Saját vágyaival nem bírt el, de az mióta politikai probléma? És mi volt az ő esetére a baloldal reakciója? Egy olyan ügyben, amelynek érintőlegesen sem volt köze a közélethez?

Az, hogy Szájer József távozzon a közéletből, olyan gyorsan, ahogy csak tud. Ezt pedig megtette. Úgy, hogy politikai botránynak a közelébe sem került. Megjegyzem, pont az az érdekkör tette ezt vele, amely minden más esetben a homoszexuálisok, az LMBTQ-mozgalom legnagyobb barátja és védelmezője. Csak akkor nem, ugye, ha kormánypárti emberről van szó. Olyankor kocsmai stílusban b…zizhatnak azok, felfedve igazi énüket, akik minden más alkalommal a legfantasztikusabb jogvédők.

Cseh Katalinnak egyszerűen nincs más választása, ha mindezek a feltételezések beigazolódnak, minthogy lemond, és elhagyja a közéletet. Ez a minimum egy ilyen súlyú politikai botrányt követően. Végre egyszer tartsák magukat a saját elvárásaikhoz is!”

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 95 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

De a globalista libernyákok szabadságot és transzparensz tisztaságot hozó erői már 23:57-kor a bunker mélyéig visszaszorították, így cheat ka már kipihenten , nyugodt alvás után ébredhet.

Van is hova menniük.
Cseh is és Márky Zaj is a liberális, a demokratikus Kanadából jött ide, hogy demokráciát hozzon nekünk.
Elhozták, hazamehetnek. Kanadában tágasabb.

nem
fog
lemondani

Elég kamuszagú a dolog.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés