A Villarreal lemondta a Honvéd stadionavató mérkőzését

2021. július 23. 18:30

Pozitív koronavírustesztek miatt az Európa-ligában címvédő spanyol Villarreal labdarúgócsapata lemondta az új Bozsik Aréna szombati avatómérkőzését a Budapest Honvéd ellen.

2021. július 23. 18:30
null

A spanyol klub honlapja pénteken közölte: a gárdánál két játékos tesztje lett pozitív - őket elszigetelték -, de mivel társaikkal és a stábtagokkal fennáll a szoros kapcsolattartás, elővigyázatosságból úgy döntöttek, hogy lemondják a soron következő három felkészülési összecsapásukat.

A Villarreal a kispesti fellépést követően hétfőn a Dinamo Kijevvel, szerdán a Dárdai Pál edzette Herthával játszott volna az ausztriai edzőtáborban, amelyet ugyancsak lemondtak. A csapat így otthon készül tovább, és a vezetők abban bíznak, hogy jövő szombaton már a francia Olympique Marseille-nél vendégeskedhetnek. A Budapest Honvéd-Villarreal találkozót az M4 Sport élőben tervezte közvetíteni szombaton 20 órakor.

A régi kispesti stadiont 2019 február közepén kezdték el bontani, és egy hónappal később már sor került az ünnepélyes alapkőletételre. A korszerű létesítmény - amelynek közvetlen környezete is teljesen megváltozott - idén tavaszra már elkészült: márciusban, a részben hazai rendezésű U21-es Európa-bajnokságon három csoportmérkőzésnek, illetve május végén-június elején a korosztályos torna további két találkozójának adott otthont. A Budapest Honvéd viszont ennek ellenére albérletben maradt, így két és fél évig az MTK pályáján, az Új Hidegkuti Nándor Stadionban vendégeskedett. A 2021/22-es szezontól viszont újra Kispesten vívja hazai találkozóit, és jövő szombaton az OTP Bank Liga első fordulójában az újonc Debreceni VSC-t fogadja.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
telekaszter
2021. július 24. 11:19
A Villareal B-Csapata ellen lesz megtartva a meccs, és MINDENKINEK visszaadják a jegy árát, annak is, aki ott lesz. Mi ott leszünk a két nagyobbik lurkóval.:)
nick89
2021. július 24. 09:23
A Scornicesti (régebben FC Olt) éppen ráér. Csak szólok.
marica61
2021. július 24. 08:56
ez egyértelmüen POLITIKAI ÜZENET
hlaci83
2021. július 23. 22:00
A meccset meg kell tartani, aki itt van, itt van, aki nincs, nincs.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik