Visszavonulásba kezdett a függetlenobjektív sajtó a megfigyelési ügyben

2021. július 21. 12:43

Mert bizonyítékok továbbra sincsenek semmire.

2021. július 21. 12:43
null
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Facebook

„Az NSO Group, a Pegasus megalkotója is Soroshoz köthető, mire fel hát más Soros-szervezetektől a felháborodás? Az NSO Group tulajdonosa a Novalpina Capital, amelynek alapítója többek között az a Stephen Peel, aki évekig volt Soros György közvetlen szövetségese.

Többek között Peel volt a hátterében egy anti-Brexit kampánynak is, illetve a Soros által alapított New Economic Thinkingben is jelentősen közreműködik, konkrétan igazgatótanácsi tag. Bizonyítékok persze továbbra sincsenek semmire és óvatos visszavonulásba kezdett a _függetlenobjektív_ sajtó, de mi bajuk lenne egy Soros-féle céggel?”

Fotó: MTI/EPA/Clemens Bilan

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pitypang1125
2021. július 21. 18:59
Verik a habot, habosítják, habosítják, de összeesik idővel. Ezeknek úgy kell egy mindennapi téma mint egy falat kenyér. Közben pedig a nagy többség, 500 ft-os üzemanyagot elpöfékelve, úton van a Balaton felé, a már rég ellopott strandokra, elkölteni azt a pénzt amit már régen ellopott tőlük a gaz Orbán. És még csak az sem idegesíti őket, hogy a moslékos hazaárulók jajgatnak az eu-s gigahitelből lehívható úgymond újraindítási alap miatt. Hát ne jajjgassanak, az a pénz arra lett kitalálva, a legnagyobb részt, hogy soroskúrva NGO-K, és migráns simogató szervezetek számláján landoljon. Abból a sima Magyar honpolgár, egy euro centet sem fog látni, de érzékelni sem. Basszák meg, a Magyar parlamentnek el kell utasítania a közös hitelfelvételt. A mi gyerekeinkből nem fognak nemi, és identítás zavaros hülyegyerekeket nevelni.
Highlander07
2021. július 21. 17:38
Ez már röhely... Emberek, miért kell egyáltalán sajtóhírt csinálni ezeknek a fogyatékos liberálfasisztáknak meg háttértámogatóiknak a marhaságairól???
Rick Deckard
2021. július 21. 17:35
Trombitás felett eljárt az idő: "Pegasus-botrány: a kormány az óvatos tagadásból lebegtetésbe ment át A Pegasus-ügyben a kormányzati nyilatkozatok iránya apránként megváltozott: az óvatosabb visszautasítás után, amely szerint a kormánynak nincs tudomása arról, hogy vett és használt volna ilyen kémszoftvert, inkább a válasz lebegtetése lett meghatározó. Nem tagadják, de nem is mondják ki egyértelműen, hogy van-e a szolgálatok valamelyikénél Pegasus. A két stratégia nem áll éles ellentétben egymással, de az, hogy az utóbbi látszik erősödni, megmagyarázhat egy, a kormányzati nyilatkozatokban ma már szinte szokatlan jelenséget: a kormány egyetlen képviselője sem mondja, hogy fake news volna a hír, pedig ezt a jelzőt korábban könnyedén megkapta a sajtó." https://telex.hu/belfold/2021/07/21/pegasus-a-kormany-az-ovatos-tagadasbol-lebegtetesbe-ment-at
polnemkor
2021. július 21. 16:41
Elbukott a kamugate, még mielőtt szárba szökkenhetett volna! :-DDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik