Visszavonulásba kezdett a függetlenobjektív sajtó a megfigyelési ügyben

2021. július 21. 12:43

Trombitás Kristóf
Facebook
Mert bizonyítékok továbbra sincsenek semmire.

„Az NSO Group, a Pegasus megalkotója is Soroshoz köthető, mire fel hát más Soros-szervezetektől a felháborodás? Az NSO Group tulajdonosa a Novalpina Capital, amelynek alapítója többek között az a Stephen Peel, aki évekig volt Soros György közvetlen szövetségese.

Többek között Peel volt a hátterében egy anti-Brexit kampánynak is, illetve a Soros által alapított New Economic Thinkingben is jelentősen közreműködik, konkrétan igazgatótanácsi tag. Bizonyítékok persze továbbra sincsenek semmire és óvatos visszavonulásba kezdett a _függetlenobjektív_ sajtó, de mi bajuk lenne egy Soros-féle céggel?”

Fotó: MTI/EPA/Clemens Bilan

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 95 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Bizonyítékok nem is lesznek, ha pl. a Panyi Szabolcsok maguk "találják meg" a Pegasust. Minimum igazságügyi szakértőnek kéne megnéznie a telefont, tényleg van-e rajta kémszoftver, nem Soros Gyuribá hermafrodita informatikusának.

Másrészt ha ki is derül, hogy az adott készüléken fent van a Pegasus, ebből még mindig nem lehet tudni, hogy ki rakta rá, ki mire használta. Ki volt a vonal másik végén.

Állítólag a Pegasus telepítéséhez elég tudni az illető telefonszámát. Én szoftverfejlesztő vagyok, és nagyon nehezen tudom ezt elképzelni, hogy tényleg ennyi az egész, de tegyük fel, hogy ez igaz. Ha a Pegasus kiszivárgott, és letölthető a netről, akkor ez azt jelenti, hogy bárki feltelepítheti bárki másnak a telefonjára, elég csak a telefonszámát tudnia, meg hogy milyen okostelefon platformról van szó (iPhone, Android).

Ezt a soros-firkászok találták ki, ui. mindenhol azt hozták le, hogy a Amnesty International nyomozta ki.
De csak erőlködj, elvtárs!

Tény: a 444-telex-hvg-stb. folyamatosan retusálják a saját hétfői főcímeiket.
Mindeközben egyébként két napja semmi plusz infót nem tudtak a "botrányhoz" adni. És ha valaki látta-hallgatta az állítólagos egyik főérintett (!) Bánáti János nagyon normális és tényszerű megnyilatkozását tegnap az ATV-ben, akkor az előző mondatban használt udétőjel pláne indokolttá válik.

Ha ezt feldolgoztad, akkor onnan folytatjuk.

A triplanímand Panyi meg a majdnem nyolcan éves (a politikától húsz éve visszavonult) Chikán meg Bánáti ügyvéd úr, mint a Zorbán politikai ellenfelei... :)))))))))))))))

LOL

Hát itt tényleg jogossá válik a Bástya elvtársos kérdés. :)

Ez a Dzsordzsi-fotó, mint egy filmsztár, sőt, több annál, már-már Weinstein, vagy Epstein...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés