Agymosás

2021. július 21. 18:49

Apáti Bence
Origo
A hazai és a nemzetközi baloldal és a liberálisok már egészen korán be akarják vinni a politikát az iskolákba és az óvodákba.

„Június 23-án lépett hatályba a gyerekek védelméről szóló pedofilellenes törvény, amelyre égetően nagy szükség volt, ugyanis Magyaroszágon a gyerek szent, tehát muszáj volt kezdeni valamit azzal a problémával, hogy az LMBTQI-lobbi már az óvodákban, az iskolákban – meg igazából mindenhol is- el akarja kezdeni az agymosást. 

Az agymosást, ami két fontos pillérre épül. Az egyik, és erről talán kevesebb szó esik: a kormány elleni hergelés. Aminek az áll a középpontjában, hogy az alaptörvény rossz, helytelen, meg kirekesztő, hiszen a mesékben és az érzékenyítő foglalkozásokon még egy kiscsoportos is tisztán láthatja, hogy semmi rossz sincs a melegházasságban, sőt csodálatos és idilli dolog, így a magyar alkotmányt haladéktalanul meg kell változtatni. 

Ebből könnyedén megállapítható, hogy a hazai és a nemzetközi baloldal és a liberálisok már egészen korán be akarják vinni a politikát – nem csak az identitás- hanem a pártpolitikát is – az iskolákba és az óvodákba. 

4 év körüli gyerekek fejébe szeretnék elültetni a gondolatot, hogy a kormány gonosz, meg homofób, hisz nem engedi, hogy két férfi  –vagy nő – összeházasodjon és gyerekeket fogadjon örökbe.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 43 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés