Hadházy szerint Varga Judit megfigyel embereket

2021. július 20. 22:34
Spiclinek nevezte az igazságügyi minisztert az ellenzéki politikus.

Az állítólagos megfigyelési üggyel kapcsolatban Varga Judit igazságügyi miniszterrről tett közzé bejegyzést a Facebookon Hadházy Ákos, független országgyűlési képviselő, korábbi fideszes, LMP-s politikus, most éppen a Momentum támogatottja. Hadházy egy képet is mellékelt, szöveggel, amelyben

tényként kijelenti, hogy Varga Judit igazságügyi miniszter (akit egyszerűen „spicli miniszternek” nevez) „a legkorszerűbb technikával figyeli az újságírókat és ellenzéki politikusokat.” 

A képviselő tudhat valamit, mert arra vonatkozó bizonyítékot, hogy a kormány érintett lenne bármilyen lehallgatási ügyben még senki nem mutatott be. Hadházy emellett újra felemlegeti Varga Judit apját, akit szavai szerint „komcsi besúgó tisztként figyelte egy szálloda vendégeit”, majd siet leszögezni, „A gyermekek természetesen nem vonhatóak felelősségre apáik bűneiért. De ha az apáiknál is nagyobb disznóságot csinálnak, akkor igen.”

Hadházy az egész ügyből azt a következtetést vonta le, hogy a „hatalom” célja az, hogy féljünk, ennek pedig az az oka, hogy ők félnek. Kiemelte: NEM SZABAD FÉLNI!

Összesen 80 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mindjárt gondoltam, hogy a teljes ellenzék, még az ilyen jelentéktelen sejtcsomók is bejelentkeznek a megfigyeltek listájára.

Én is észrevettem, Varga Judit gyakran figyel meg embereket, bárkivel tárgyal, vagy válaszol pl. újságírói kérdésre, felveszi a szemkontaktust. Remélem, hogy az ellenzéki erők ezt is felszámolják 2022-ben! Bekötni az igazságügyi miniszter szemét!!!

Nem tudom mit írt, rég xeltem a kunfiát. Mindenkinek ajánlom az X.et.

Te elolvastad azt, amit ide beidéztél, vagy csak minket ingerelsz?
Ez lenne a hires baloldali humor? Mintha kínjukban művelnék, vagy a Farkashazy volt túl nagy hatással rájuk. Humort még nyomokban sem tartalmaz a jelenet, pegazust fogtak, de nem engedi őket.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés