Téged is megfigyelhettek: titkos rendőrállamot épített a Fidesz

2021. július 20. 22:57

Felfogni is nehéz a nemrég napvilágra került tényeket.

2021. július 20. 22:57
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„TÉGED IS MEGFIGYELHETTEK: TITKOS RENDŐRÁLLAMOT ÉPÍTETT A FIDESZ

Felfogni is nehéz a nemrég napvilágra került tényeket: évek óta figyeltek meg kormánykritikus újságírókat, üzletembereket, aktivistákat egy izraeli fejlesztésű kémszoftver segítségével.

A kémprogram készítője kizárólag kormányoknak és állami szerveknek adta el a szoftvert, így nem nehéz kitalálni, hogy ki áll a magyar célszemélyek lehallgatása mögött.

Ami a legdurvább: egészen biztos, hogy az eddig napvilágra került információk csak a jéghegy csúcsa. A megfigyelt személyek listája valószínűleg sokkal hosszabb.

Akár te is rajta lehetsz. Te, én, mi mindannyian, akik kritikusak vagyunk a jelenlegi kormánnyal szemben.

Ez a rendszer a végnapjait éli. Ezért nem félemlíthetnek meg minket sem külföldi titkosszolgálatok kémprogramjaival, sem törvénytelen kihallgatásokkal, sem békés tiltakozók letartóztatásával, sem más, rendőrállamot idéző módszerekkel.

A Momentum VALÓDI rendszerváltásra készül 2022-ben: a rendőrállam kiépítőinek ugyanúgy felelnie kell majd tetteikért, mint az ország kirablóinak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NTLLK
2021. július 22. 08:46
Minket meg is figyeltettek a nagypapádék, cucika!
Krupp Skya
2021. július 21. 17:16
Géczyt is megfigyelték Marok Marcsázás közben?
Krupp Skya
2021. július 21. 17:14
Ti csak a nagyapám földjét figyeltétek meg, meg a nyugdíjam felét.
Bimm-bamm
2021. július 21. 17:01
Bandika! Te egy igazán nagy pöcs vagy. Egy dologhoz nagyon értesz. "Őőőő, nem túdom, majd utánanézek, erről nincs információk, őőőő" És ne üssed bele az orrodat a nagyok dolgában, itt a kislapát homokozzál tovább.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik