Botrány körvonalazódik Cseh Katalin körül

2021. július 20. 12:04

Deák Dániel
Facebook
Így gazdagodnak a momentumosok közpénzen és uniós forrásokon.

„Botrány körvonalazódik Cseh Katalin körül, avagy így gazdagodnak a momentumosok közpénzen és uniós forrásokon, miközben Magyarországot külföldön rendre azzal vádolják, hogy kormányoldalon ellopják ezeket a pénzeket.

2019-ben robbant a hír, miszerint a Momentum kampányköltései kapcsán az Állami Számvevőszék számos szabálytalanságot tárt fel, de a szélsőliberális párt érdemben nem reagált az ügyre, csak diktatúráztak a pontos elszámolás helyett.

A párt számos tagjának családjához vagy közvetlenül a párttagokhoz köthető cégek több tíz milliós megrendeléseket kaptak, és a számlák sem érkeztek be a megfelelő módon az Állami Számvevőszékhez.

A bennfentes mostani cikkében azt írja, hogy majdnem 4,8 milliárd forintnyi közpénz landolt Cseh Katalinnál és üzleti partnereinél.

Ez igen komoly összeg, pláne, ha azt nézzük, hogy Cseh Katalin és pártja az elmúlt években azért folytatott lobbitevékenységet, hogy Magyarország irányába függesszék fel az európai uniós támogatásokat, mondván, azt úgyis ellopja a kormányzat.

Erre vajon mit reagál az uniós források ellopásáról hadováló momentumos? Vajon milyen további részletek derülnek még ki?”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 85 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés