Jakab Péter hibát hibára halmoz

2021. július 19. 7:10

Apáti Bence
Magyar Nemzet
Az embernek sokszor olyan érzése van, hogy ezek a kisvideók, amolyan bakiparádék, afféle így készültek, de adásba már be nem mutatható anyagok.

„Az újabban trubadúrként és a Brian élete című opusból ismert öngyilkososztag egyik tagjaként megnyilvánuló politikus vesszőfutását lehet mostanában figyelemmel követni. Az alkotások kiváló alapanyagok, ráadásul a főszereplő és a kisfilmek készítői a műveket nemcsak belső használatra szánják, hanem büszkén és dagadó mellkassal meg is szokták osztani a publikummal.

Pedig az embernek sokszor olyan érzése van, hogy ezek a kisvideók – amelyeken Péterünk hamisan egy lopott dalt énekel vagy épp az út közepén ordibál egy munkáját végző melóssal, amiért az a munkáját szeretné végezni –, amolyan bakiparádék, afféle így készültek, de adásba már be nem mutatható anyagok. Olyanok, amelyeket csak egy zárt körű jobbikos rendezvényen, éjfél után vetítenek le a kissé kapatos állapotba került, kizárólag a legbelső körhöz tartozó, megbízható munkatársaknak és aktivistáknak.

Jakab ugye először egy építkezés előtt beszélt a saját kameráinak, majd miután egy munkagép alig fél kilométer per órával száguldozva a tolatását jelző éktelen pittyegéssel megpróbált kijönni a munkaterületről, felháborodott jelenetet rendezett. Majd a munkással történt szóváltását, üvöltözését a melós engedélye nélkül meg is osztotta a Facebook-oldalán, amit aztán az ellenzéki cselédsajtó szorgalmasan tovább is vitt, felháborodott címlapok és cikkek tucatjaival lehetett találkozni, amelyekben azt írták, hogy a »diktatúra« voltaképpen meg akarta gyilkolni a Jobbik hős elnökét és frakcióvezetőjét.”

Kép forrása: MTI/Koszticsák Szilárd

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 36 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Jakab Péter hibát hibára halmoz"
Hagyni kell őt, csinálja.

Jakab valahogy így képzelhette el a merényletet:
https://www.youtube.com/watch?..
(Austin Powers Steamroller)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés