A nagy Sinopharm-átejtés

2021. július 19. 22:25

Gulyás Balázs
Magyar Hang
Ez bikkfanyelvről lefordítva azt jelenti, hogy a Sinopharmot időseknek felelőtlenség adni.

„Alacsony mértékben vagyunk bizonyosak a bizonyíték minőségében abban a tekintetben, hogy a Sinopharm-oltás két dózisa hatásos idősebb (60 év feletti) felnőtteknél – jelentette ki az ENSZ (= Soros, nyilván) nemzetközi közegészségügyi koordináló hatósága, az Egészségügyi Világszervezet (= Soros, nyilván). Ez bikkfanyelvről lefordítva azt jelenti, hogy a Sinopharmot időseknek felelőtlenség adni.

Aznap, amikor bejelentették, hogy noha az EU-ban sehol másutt nem használják, mi elkezdtünk a kínai vakcinával oltani, a magyar Országos Gyógyszerészeti Intézet úgy fogalmazott, hogy „a 60 évnél idősebb személyek korcsoportjára vonatkozóan a súlyos Covid–19-fertőzéssel szembeni védőhatás még nem megbecsülhető. A rendelkezésre álló adatok szerint a neutralizáló antitestek szintje a 60 évnél idősebb személyekben alacsonyabb, mint a 18–59 évesekben”. Ez bikkfanyelvről lefordítva azt jelenti, hogy sz.rt sem tudunk a hatásosságáról.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 60 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A Semmelweis Egyetem kutatása egész más eredményre jutott, és én nekik hiszek, nem az ilyen homárfejű geciknek.

Miért van az, hogy a liberális újságíró- véleményvezér meg van győződve róla, hogy mindenhez ért?
Gulyás Balász és nagy spanja Puzsér Róbert egy ált iskolás biológia kvízen megbuknának, fingjuk senincsen mi a DNS-RNS, antitest, antigén, epitóp, vakcina, memóriasejt de mégis megszólalnak és osztják az észt. Vajon a hozzájuk közelebb álló bulvár területen is ennyire silányak?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés