Egy rasszizmus elleni szervezet miatt szabta ki a büntetést az UEFA

2021. július 18. 14:22

Deák Dániel
Facebook
Jósa Bálint korábban több Soros-féle NGO-nál dolgozott a befogadásért.

„A képen Jósa Bálint látható, akinek a szervezete közreműködött abban, hogy Magyarországot megbüntesse az UEFA. A korábban több Soros-féle NGO-nál a »befogadásért« dolgozó Jósa állítása szerint ő is a magyar válogatottnak szurkolt és nem célja, hogy megbüntessék a magyar futballt. Nos, ez nem jött neki össze...

Mélyen felháborította a magyarokat, hogy a remek hangulatú, csaknem telt házas Eb-találkozók után az UEFA három tétmérkőzésre zárt kapussá tette a Puskás Arénát, és százezer eurós pénzbírsággal sújtotta az MLSZ-t egyes szurkolók diszkriminatív megnyilvánulásai miatt.

Az európai szövetség a büntetést a FARE Network nemzetközi NGO jelentése alapján rótta ki. A FARE (Football Against Racism in Europe) civil szervezet, 1999-ben Bécsben alapították, 2001 óta az UEFA partnere, egyben »lándzsája« a rasszizmus ellen harcban.

Jósa Bálint, az NGO egyetlen kelet-európai elnökségi tagja a Nemzeti Sportnak azt nyilatkozta: a FARE kockázatelemzést végezve ajánlást tesz az UEFA-nak, mely mérkőzések azok, amelyeken fennáll a veszélye, hogy a nézőtéren diszkriminatív megnyilvánulásra kerülhet sor. Az UEFA ezután biztosít jegyeket a mérkőzésre nekik.

Jósa Bálint egyébként 6 különböző NGO-nál dolgozott korábban: Menedék, Artemisszió, Amnesty International, Ghandi Egyesület, Afrikáért Alapítvány, Anna Lindh. Iskolai programokat is vezetett a »befogadó társadalomért« a Soros-féle Nyílt Társadalom Intézet és az Európai Bizottság projektjeiben.

Csányi Sándor MLSZ-elnök a Mandinernek adott interjújában azt mondta, még részletes indoklást vár a döntés kapcsán, de a szövetség mindenképpen fellebbez a döntés ellen. Emellett pedig a kamerafelvételek alapján mindent megteszek azért, hogy akiket felelősség terhel, polgári jogi eljárásban feleljenek a tettükért.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 175 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hát, ebből Ügy-et kéne csinálni, Közügyet. Felgöngyölíteni és közhírré tenni. Globalista-maffia.

Ez, így, nagyon cifra. Az sem ártana, ha közkincs lenne, kikből verbuválódik a "civil" szervezetek személyi állománya.

Pontosan, ki kell tiltani és a Nemzetbiztonsági Hivatal emberei is figyelhetnének és elkobozhatnák a jogtalanul készített, felvételeket.
A külföldről ide küldött UEFA-spicli éppen a rasszistázó "szurkoló" mellett ült és ezért készíthetett a telefonján felvételt, minden normális ember előtt világos.
Provokatőr volt mind a kettő, akik 65 ezer néző között egymás mellett ültek: a bűnöző és a bizonyíték készítője.
Egy Piara Powar nevű elfajzott zsidó fizeti őket, a FARE szervezeten keresztül. Az egész G. Soros Open Societyjéhez van bekötve.
Cél: Magyarországon, Orbánon ütni, mindegy, mibe kerül ez a magyaroknak, a szurkolóknak, a válogatottnak, a futballunknak.
Az UEFA tagállamai közül KIZÁRÓLAG MAGYARORSZÁGRA fókuszálnak, MAJD BEÜLTETIK A PROVOKÁTORUKAT ÉS A BIZONYÍTÓT és ezzel 65 ezer ember lesz antiszemita...
Így működik az elfajzott, gonosz zsidó projektje...

Minden magyarországi UEFA-rendezvény előtt, a STADIONON KÍVÜL!
"Mocskos UEFA, Mocskos FARE, Mocskos SOROS!" szavalókórust,
transzparensekkel, amelyen jól látható a stadionon kívüliség.
És ezeket felrakni minden elérhető közösségi média portálokra.

Majd megtudod, ki látható.
KEZDJÜK AZZAL, HOGY A FARE "KOCKÁZATELEMZÉSEIHEZ" G. SOROS KÜLD EMBEREKET...
„A FARE kockázatelemzést végezve ajánlást tesz az UEFA-nak, mely mérkőzések azok, amelyeken fennáll a veszélye, hogy a nézőtéren diszkriminatív megnyilvánulásra kerülhet sor – mondta Jósa Bálint. – Az UEFA ezután biztosít jegyeket a mérkőzésre. Nem szeretném elárulni, egy meccsre hányan érkeznek és hol kapnak helyet, mert ez a testi épségüket is veszélyeztetné, de a munkájuk elvégzéséhez közel kell lenni a »tűzhöz«, hogy bizonyító erejű fényképeket és videofelvételeket készíthessenek. A leggyakrabban külföldi megfigyelők vannak jelen a magyar meccseken, nem kell érteniük magyarul, rendelkezésükre áll egy lista, amelyen szerepelnek a gyakran előforduló sértő kifejezések, és hát sok kifejezés ma már nemzetközi, és ha kétség vetődik fel, gyakran konzultálnak velem vagy másokkal.”"
" Ha nem lesz változás, stadionbezárások lesznek, aztán jönnek a pontlevonások vagy a kizárás."

Nemcsak Jósa Bálintnak kell hátranézegetnie...
George Soros, Piara Powar, Jósa Bálint:
AZ EMBERISÉG SZEMETEI

Ez több, mint valószínű Jásdi előélete ismeretében. Ez határtalan aljasság és hungarikum, amennyiben EZ a szint jobb helyeken ismeretlen.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés