„Ami történt, az a baloldali gyűlöletkeltés iskolapéldája” – Huth Gergely a Mandinernek

2021. július 17. 17:00
„Természetesen szolidaritást vállalunk megtámadott munkatársunkkal” – szögezi le lapunknak a Pesti Srácok főszerkesztője. Mint fogalmaz: a szivárványos zászló Brüsszel és a baloldal eszement politikájának a jelképe lett, ők tették azzá. Interjúnk!

„A Fidesz egyik agyonsztárolt »újságírója« megtagadott mindent, ami az embert emberré teszi” – írta közösségi oldalán Jakab Péter, Jurák Kata korábbi Facebook-bejegyzésére reagálva. Mit mond a kollégáját ért heves kritikákra?

Ami történt, az a baloldali gyűlöletkeltés iskolapéldája. Jakab Péter aberrált és teljesen sületlen, gyűlölködő posztja után Jurák Kata kolléganőnket és gyermekeit gyakorlatilag életveszélyesen fenyegetik pedofilok és gonosztevők a FB-posztja alatt, holott lehet vele egyetérteni vagy egyet nem érteni, ténykérdés, hogy a szivárvánnyal kapcsolatban

kolléganőnk egy legitim, vallásos álláspontot fogalmazott meg ominózus posztjában, amelyet Jakab Péter teljességgel félreértelmezett.

Érdemes megnézni Jeszenszky Zsolt nyilatkozatát a pénteki Politikai hobbistában a témában, aki hosszan érvel amellett, hogy Jurák Kata helyesen értelmezte a Bibliát. Az pedig már nyilván kolléganőnk véleményalkotása, hogy aki nem tiszteli a keresztény jelképeket, az micsoda isteni büntetésekkel számolhat.

Jakab Péter szerint viszont „álkeresztény gyalázkodással” állunk szemben.

A szivárványos zászló már nem a homoszexuálisok, hanem Brüsszel és a baloldal eszement politikájának a jelképe lett, ők tették azzá. Ilyen módon nyilván teljesen álszent a magyarországi baloldal kiállása emellett.

Ráadásul az a Jakab Péter indít véleménycunamit a kolléganőnk ellen, aki egyébként simán szemet huny a radikális iszlám migrációval történő európai megjelenése fölött,

és egyáltalán nem zavarja, hogy gyakorlatilag a keresztény európai emberek meggyilkolására, elűzésére buzdítanak az ide betelepülő radikális iszlamisták. Ezzel szemben viszont, ha egy magyar keresztény ember megfogalmaz egy kicsit szokatlan víziót, akkor gyakorlatilag verőlegényeket és aberráltakat küldenek az oldalára, ez megengedhetetlen. Természetesen szolidaritást vállalunk megtámadott munkatársunkkal.

Nyitókép: Ficsor Márton

Összesen 314 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Jakab Péter demózta a baloldali sajtó- és véleményszabadság korlátait.

Milyen balhéról beszélsz? Amennyire legitim vélemény az, hogy egy férfi is szülhet, annyira legitim, hogy valakinek a hite szerint a németországi természeti csapás Isten büntetése. Szabad a vélemény nyilvánítás, vagy nem?

Helyes, de akkor az LMBTQ hívők és az ő támogatóik is vállalják, tűrjék az őket érő kritikákat.

Ami az ellenzéki oldalon történik az nagyon messze van a kultúrától. Ha meg akarnánk fogalmazni Bábeli, vagy szélhámos kultúrának lehetne nevezni. Jakab Péter ennek egyik illusztris tagja. Így tőle több nem várható el.

Alapvetően pacifista vagyok, de tényleg elérkezett annak az ideje, hogy a normalitás képviselői, pártoktól függetlenül - hiszen az ellenzéki oldalon is vannak tisztességes anyukák, apukák, akik féltik gyermekeik egészséges fejlődését ettől az agresszív balliberális meleg nyomulástól , s féltik családjukat, nemzetüket a globális nagytőkét képviselő balliberális politikusoktól - képletesen szívlapátot fogjanak , s megállítsák ezt a külföldről menedzselt, Brüsszel napi nyelvezetére lefordított , az ország szétverését hivatott szennyáradatot.

Ébresztő normális, a gyermekeikért, családjukért, közösségükért, vallásukért, egyházaikért, felekezeteikért, országunkért felelősen gondolkodó emberek! A normálisoknak falanxként zárniuk kell a soraikat. A normális bal- és jobboldalinak egyaránt.

Jurák nem hoz, hanem visz, már ami a Fidesz szavazókat illeti. Egy felkészületlen újságíró, s kritikád jogos.

Itt van egy életveszélyes fenyegetés:

„ki férfiúval hál, mint egy asszonnyal, mindketten nagy fertelmességet cselekedtek, megölessenek; az ő haláloknak oka ő magukban vagyon.”
(Mózes III. könyve, 20/13 – Károli Gáspár fordítása)

A Biblia pont azért íródott, hogy példát vegyenek belőle. Izrael jogát a területre is ellenzed?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés