Így búcsúzott el Földi-Kovács Andrea a Hír Tv nézőitől

2021. július 15. 21:27
A népszerű műsorvezető utolsó vendége Kocsis Máté volt.

„Minden tévénézőnek az az érdeke, hogy jól felkészült, magas szakmai minőséget képviselő újságírót, műsorvezetőt lásson a képernyőn. Földi-Kovács Andrea ilyen. Alapos, tájékozott és profi. Ezt még azok sem vitatják el tőle, akik számos témában más álláspontot képviselnek. Tizenhat év után most elköszön a képernyőtől, további életéhez, munkájához sok sikert és jó egészséget kívánok!” – írta ki Kocsis Máté a Facebookra, miután élő adásban búcsúsztatta el 16 év után Földi-Kovács Andrea műsorvezetőnőt a HírTV műsorában.

A műsorban többek között arról volt szó, hogy kibújt a szög a zsákból, hisz az Európai Bizottság meglepően gyorsan elindított kötelezettségszegési eljárást a pedofiltörvény miatt. Ellentétben a Bizottság korábbi cáfolatával a valódi cél valóban az, hogy a melegszervezetek számára lehetővé tegyék azt, hogy a kisgyermek korban elkezdhessék az érztékenyítést a meleg életforma iránt. 

A bizottságnak az adásban is idézett álláspontja szerint ugyanis azon tilalom, melynek értelmében „a szexuális kultúráról, a nemi életről, a nemi irányultságról, valamint a szexuális fejlődésről szóló foglalkozások« az oktatás keretében nem irányulhatnak a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérés, a nem megváltoztatása vagy a homoszexualitás népszerűsítésére, sérti az uniós szolgáltatások szabad áramlását”.

Ez egyértelműen bizonyos szervezetek számára adna előjogokat, egy olyan gyakorlatot honosítana meg hazánkban, ami nyugaton már bevett gyakorlat – mondta a frakcióvezető, aki szerint a magyar kormány ezeket az előjogokat a szülők kezébe adná. 

„Ebben jogilag és politikailag sem értünk egyet a Bizottsággal, mert a magyar törvény hatálya egyértelműen tagállami hatáskörbe tartozik, a Bizottságnak ahhoz semmi köze. Amíg Magyarországon az általam vezetett frakció alkotja a többséget a Parlamentben, addig erre biztos nem fog sor kerülni” – mondta a frakcióvezető. 

Összesen 68 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés