Szapphói csók csattant a Barátok köztben

2021. július 14. 14:29
Hétfőn 12 éven aluliaknak nem ajánlott besorolással és délután 5 körül adták a szappanopera azon epizódját, amelyben látható egy leszbikus csók.

Az RTL Klub hétfőn sugárzott epizódjában két női karakter, Szekeres Dorka, valamint a történet szerint külföldről hazatérő barátnője, Hédi csókolta meg egymást.

A 12 éven aluliaknak nem ajánlott besorolással, valamint a délutáni idősávval az RTL Klub feltehetően az új gyermekvédelmi törvényt szeretné próbára tenni. A törvény kimondja:

„Tilos tizennyolc éven aluliak számára pornográf, valamint olyan tartalmat elérhetővé tenni, amely a szexualitást öncélúan ábrázolja, illetve a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérést, a nem megváltoztatását, valamint a homoszexualitást népszerűsíti, jeleníti meg”. 

A Port.hu szerint egyelőre senki sem tudja, hogy a törvényben mit is jelent pontosan a homoszexualitás népszerűsítése, így nem lehet tudni, hogy a fent említett csók miatt szükséges-e a 18-as karika, vagy nem. A sorozat mellesleg szombaton ér véget 23 év után, és az RTL Klub kihelyezett plakátjain is egy, a sorozatban megjelenített melegházasság szerepel.

Összesen 158 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Provokálnak és ehhez használnak két nőt. Szerencsétlenek, hogy nem fordult fel a gyomruk? Igaz, pénzért mindent.

Mi van, ha a két nő lett leszbi?

Az RTL a nézőket a kísérleteihez, kormány elleni harcához hasznàlja fel.
Nem lennék a nézőjuk.

Csak mivel egy kifutó sorozatról van szó, ha büntetést kapnak, azzal sírják tele a világot, hogy Orbán tiltotta be őket.

Rosszul mondod. Mindenki megélhetési buzi lesz. Vagy arra kényszerül. EU parancs.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés