A francia uniós államtitkár „botránynak” nevezte a pedofilellenes törvényt

2021. július 9. 9:44
„A kormányoknak, akik ezt teszik, nincs több keresnivalójuk az Európai Unióban” – szögezte le a homoszexualitását nyíltan vállaló politikus.

Clément Beaune „botránynak” nevezte a magyar pedofilellenes törvényt – számolt be az AFP a Le Figaro oldalán. „Az LMBT-embereket hátrányosan megkülönböztető kormányoknak „nincs több keresnivalójuk az Európai Unióban” – fogalmazott a homoszexualitását nyíltan vállaló politikus.

Francia politikus: a diszkrimináció elleni küzdelem egy „kulturális harc”

Mint az uniós államtitkár a France 2 csatornán fogalamzott, szerinte a diszkrimináció elleni küzdelem egy „kulturális harc”, amelyet Európának folytatnia kell. Clément Beaune szerint a jogszabály „összemossa” a pedofíliát és a homoszexualitást. A politikus úgy vélte, hogy a hasonló jelentős európai tendenciák miatt „meg kell erősíteni arzenálunkat”, ugyanakkor a diszkriminatív országokat sem kell kizárni az EU-ból. Mint fogalmazott:

a kormányoknak, akik ezt teszik, nincs több keresnivalójuk az Európai Unióban”

– szögezte le. Majd hozzátette: „de én nem mosok össze mindenkit. Lengyelországban és Magyarországon vannak egyesületek, amelyek védik a jogokat, nem akarom, hogy az emberek azt mondják nekik: »Európa nem az Ön oldalán van«”.

A magyar álláspont

Magyarország elítélte „a példátlan kampányt”, amelyet Brüsszel folytatott ellene. Az Európai Bizottság várhatóan kötelezettségszegési eljárást indít az ügyben.

 

Nyitókép: MTI/EPA/Katia Hrisztodulu

Összesen 112 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Magyarország elítélte „a példátlan kampányt”, amelyet Brüsszel folytatott ellene. "
Akik ebben a példátlan kampányban részt vesznek a magyarság kiirtását helyeselve, a Krekóknak tudniuk kell:
a válaszcsapás adekvát lesz azzal, amit elkövetnek-elkövettek.

A Fidesz nem engedi a kiskorúak közötti, a szülői akarat megkerülésével folytatott előzetes "érzékenyítés" tagtoborzást, ami utána már némi alapot adhat a pedofílok munkájához. Az abnormalítás irányába sikeresen "érzékenyített", befolyásolható gyerek már kevésbé lehet elutasító a cukros bácsikkal szemben.

Lehet, hogy a lopást azért mantrázzák, mert meg lehet a fedezet arra, hogy EU pénzek nélkül is tovább léphessünk. Végül is csak a GDP igen ki százalékáról van szó. Ha ez sikerül, akkor eszköztelenek maradnak a kritikusok. A számukra kellemetlen példáról már nem is beszélve.

És az EU-ban képviselt nyolc kommunista pártnak van, miután Sztálin elvtárs 1933-ban a 121-es törvénycikkellyel módosította a Szovjet Büntető Törvényt, így a homoszexuálisok öt évig terjedhető kényszermunkával kiegészített börtönbüntetésre lehettek ítélve? Ezt az elvtársak 1993-ig nem is vonták vissza.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés