Gyurcsány: Absztinens lettem

2021. július 8. 22:24
Az alkohollal kapcsolatos álláspontjáról nyilatkozott a DK elnöke.

Egy olyan videó járja az internetet, melyen Gyurcsány Ferenc egy szelfi készítése közben elveszti egyensúlyát. A felvételek Gyöngyösön készültek, ahol a DK elnöke utcafórumot tartott.

„Ez a Gyurcsány alkoholista balhé megy velem már egy ideje, de meg kell mondjam, hogy jó néhány hónap óta egy megveszekedett korty alkoholt nem ittam, absztinens lettem, és nem is tagadom, részben épp azért, hogy ne kelljen nekem ezzel foglalkoznom. Mindenkinek azt mondom, hogy kampány van, jövő választásokig egy kortyot nem szabad inni, majd a választás éjszakáján lehet dönteni, hogy mire iszunk, ha iszunk” – mondta Gyurcsány a Telexnek. Facebook-oldalán is kommentálta az esetet, és perrel fenyegette meg azokat, akik a felvételt terjesztették. 

Fotó: FERENC ISZA / AFP

Összesen 164 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Értem én Feri, hogy nem vagy alkoholista, de az baszott gyanús, hogy mindenkit perrel fenyegetsz, aki ezt terjeszti rólad.

Igazából ebben hajrá! Nagy démon az alkohol. Ha nem a választásokig, hanem életed végéig absztinens, gyógyult alkoholista tudsz maradni, az végre egy valódi emberi teljesítmény lehetne.

Az absztinencia is betegség. Alkoholfóbia. Ez olyasmi, mint a
homofóbia, és azt hiszem jogállamisági kérdéskörbe tartozik.

Maga mondta: nem iszom "reggel, éjjel meg este".

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés