Védelmébe vette a pedofiltörvényt az AfD meleg képviselője

2021. július 5. 21:47
Egy vállaltan homoszexuális német tartományi képviselő, Sven Tritschler állt Magyarország pártjára a pedofiltörvény körül kialakult vita kapcsán – adta hírül az Origó.

Észak-Rajna-Vesztfália egyik AfD-s képviselője, Sven Tritschler arról beszélt a tartományi parlamentben a nyugaton sokat támadott magyar pedofiltörvény kapcsán: nagyon örül annak, hogy Magyarország a szülőkre bízza a gyermekek nevelését és nem holmi „hibbant genderideológusokra".

Ő mint homoszexuális ember kikéri magának, hogy olyan abortuszlobbisták és áltudósok lépjenek fel a képviseletében, akik szerint 173 gender létezik.


Hozzáfűzte: „Másokkal ellentétben én elolvasta a magyar pedofiltörvény fordítását, és abban nem találtam semmi homofób dolgot”.
A képviselő szerint igaztalanul támadják a homofóbia vádjával Orbán Viktor miniszterelnököt. Sven Tritschler megköszönte a magyar kormányfőnek azt, hogy 2015-ben lezárta a balkáni migrációs útvonalat, lassítva ezáltal az iszlamisták Németországba jutását. A jobboldali képviselő szerint Orbán Viktor így „sokkal többet tett Németország és Európa szexuális sokszínűségéért, mint az általa felsorolt LMBTQ-aktivisták és lobbiszervezetek”.

Fotó: Sven Tritschler, Facebook

 

Összesen 72 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Pontosan, az az LMBTQ mozgalom egy szélhámosság, annyi közük van a homoszexuálisokhoz, hogy felhasználják őket a felforgató tevékenységhez.
Mint az szdsz a hazai cigányságot, vagy a bolsevikok a munkásságot. Általában a hatalomátvétel után pont a felhasználtakkal basznak ki a legjobban.

Ez kurva jó volt! Az arcok a parlamentben...

no, tobb ilyen megszolalas, kevesebb vonaglas es el lesznek fogadva vonulas nelkul is

Én már úgy hatvan volnék, látom az átverést. De ezt a levest nem nekem készítik, hanem a lányaimnak, unokáimnak.

Tökeletes felszólalás.
Vielen Dank!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés