Márki-Zay bejelentette a judapestező Bíró László ellenfelét

2021. július 4. 21:50
Az MSZP még nem tudja, de Márki-Zay már igen, kit indítanak a szocialisták Bíró ellen.

Bíró László MSZP-s ellenfelét, Jézsó Gábort úgy támogatja Márki-Zay, hogy az indulását az MSZP még be sem jelentette – derült ki a hódmezővásárhelyi polgármester közösségi oldaláról.

Mint korábban arról beszámoltunk, a Jobbik a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 6. számú egyéni választókerületben a tavaly Koncz Zsófiától vereséget szenvedő Bíró Lászlót indítja. Az antiszemita megjegyzéseket használó és költségvetési csalás gyanúját keltő ügybe keveredő képviselőjelölt bejelentését

nem fogadták az ellenzéki térfélen sem osztatlan lelkesedéssel.

Lapunknak korábban Molnár Zsolt, az MSZP budapesti elnöke egy interjúban azt nyilatkozta, hogy Bíróval szemben fognak jelöltet indítani, akit a Jobbikon kívüli, az ellenzéki előválasztásban résztvevő jelölőszervezetek – így többek között Márky-Zay Péter Mindenki Magyarországa Mozgalma (MMM) – is támogatnak.

Az említett interjúban azonban még nem volt ismert a Bíróval szemben indított másik ellenzéki jelölt neve, vagyis Jézsó Gábor még nem volt megnevezve. Különös, hogy ezt nem a szocialisták, hanem Márki-Zay tette meg elsőként.

Összesen 46 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mi az a hirtelen finnyásság, Márky-Zay?

https://static.magyarhirlap.hu..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés