Karácsony Gergely: Na ki az, aki még a Fidesznél is szánalmasabb?

2021. július 4. 17:44
A főpolgármester a Fidesz ifjúsági szervezetét vette célba.

„Na, ki az, aki a még a Fidesznél is szánalmasabb? A Fidelitas.” – ezzel a leírással osztott meg egy képet egy tervrajzról a közösségi oldalán Karácsony Gergely. A főpolgármester arra reagált, hogy a Fidesz ifjúsági szervezete virágokat helyezett el a Clark Ádám téren a felszámolt virágágyás helyén. Az ügy előzménye, hogy a főváros a Lánchíd építése miatt egyszerűen leaszfaltozta Budapest legszebb virágágyását.

Karácsony a bejegyzésében leírta, hogy a Lánchíd felújítása után vissza lesz helyezve a felszámolt virágágyás. Cáfolta azokat a híreszteléseket is, hogy az új virágágyásban „vörös csillag” is lesz.

Csak remélni merem, hogy mostantól minden nap kimennek szépen és meglocsolják azokat a növényeket. Vagy ezt is nekünk kell csinálni helyettük?”

– írja zárásképpen a főpolgármester.

Kép forrása: FERENC ISZA / AFP

Összesen 105 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Inkább magadat kérdezzed kis-Karácsony, miért nem csinálsz semmi jót, továbbá miért és hogyan lettél " Mutogatós bácsi"?

Karácsonyra és csapatára is igaz, amit Orbán 2003 évben mondott.

,,Olykor már az ember néha arra gondol, hogy talán még az esztergomi hidat is hajlandóak lennének lebontani, csakhogy húsz méterrel odébb ők építsék újjá.,,

A közvélemény kutatóknak pedig az összefogás tekintetében át kell térniük a hantaméterre és ebben meghatározni az összefogás és Karácsony támogatottságát.

A Budapestiek meg a seggüket verik a flaszterhez, hogy nekik egész évben van Karácsonyuk. Kicsit málé, kicsit gügye és nem ismer a várost,de legalább közülük való..

Nem tudom, ki beszélhettek rá Karácsonyt, hogy tejhatalma alatt egyszemélyi döntést hozzon a német villamosok beszerzéséről? Szerintem a tanácsadója nem a jóakarója.

Valóban, Gergő külsőre jól néz ki. De nagyon buta.

Tüttőnek is lehet köze hozzá.....

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés