Orbán Viktor bölcsebb, mint az összes nyugat-európai politikus együttvéve

2021. július 3. 19:15

Thürmer Gyula
Vasarnap.hu
Bármikor jöhet egy újabb migrációs hullám, egy világjárvány, de akár egy háború is. Ne legyenek illúzióink az Európai Unió is összeomolhat! (INTERJÚ)

„A liberalizmus céljai ugyanazok, mint a fasizmusnak. Totálisan fel akarja számolni az ellenfeleit, ennek érdekében félrevezeti és manipulálja az embereket. Olyannak mutatja be a világot előttük, amilyen sohasem volt! Előtérbe kerültek a különös genderideológiák és térdeplős mozgalmak – nyilatkozta a Vasarnap.hu-nakThürmer Gyula, a Munkáspárt elnöke.

– A nyugati baloldal és szélsőbal egészen más ideológia köré tömörül, másfajta célokat fogalmaz meg, mint a Munkáspárt. Hogyan lehetséges ez?

– Nem titok, hogy a kapitalizmus válságban van. Sokan nem látják be, hogy még most is a 2008-as válság sebeit nyögjük. A nyugati világ a problémákra bevett két-három Kalmopyrint, hogy csökkentse a lázat, de a rendszer alapvető hibái nem szűntek meg.

A kapitalizmusban vannak olyan csapdák, amelyektől nem lehet megszabadulni.

Magyarország és Lengyelország nemzeti keretek között kívánja megoldani a gondjaikat. De láthatjuk, hogy ezt nem nagyon hagyják nekik. Amerikában és Nyugat-Európában sokan úgy gondolják, hogy a pénz és a tőke érdekei előtt minden akadályt meg kell szüntetni. Legyen az család, vallás, a nemzeti szokások, a nemzeti kormány, azok a pénzbirodalom útjában állnak.

Ők pedig az eszközeik gazdag tárházát felhasználva azon vannak, hogy ezeket az akadályokat lebontsák.

Láthatjuk, hogy az eltérő adózási, szociális és társadalombiztosítási rendszereket is egységesíteni akarják, de úgy, hogy abból a leggazdagabbak profitáljanak.

– Mára számos nyugati ország középosztálya válságba került.

– Nem véletlenül, mert őket és érdekeiket nem képviselik a politikusaik, ezért stagnál vagy süllyed a középosztály. Ha dolgok mélyére nézünk, akkor azt láthatjuk, hogy a meginduló változások nem az ő javukat szolgálják.

Természetesen egyik ország kormánya sem akarja azt, hogy az emberek a kapitalista rendszer ellen tüntessenek.

Ezért elterelésként mindenféle ideológiai eszközt igyekeznek bevetni.

Ezekkel meg lehet osztani az embereket, és el lehet terelni a figyelmüket a valós problémákról. E folyamatok sokaságával folyamatosan eltérítik az embereket a korábbi értékrendjüktől, énképüktől. Amerikában nem a mai szegényekkel és a rászorulókkal foglalkoznak, hanem azokkal, akiknek az ük-ük-üknagyapja rabszolga volt. Nem veszik észre azt sem, hogy sokan még ma is ugyanannak a rendszernek a szolgái.

A nyugati világ belement abba, hogy ilyen és ehhez hasonló áltémák sokaságával foglalkozzon.

Ilyen az elmúlt évek genderideológiája is. Természetesen ezt a liberális média fölkarolta és támogatja. Egyes pártok pedig jelentős politikai tőkét tudnak kovácsolni ezekből a mozgalmakból. Ezektől azonban nem fognak megoldódni az alapproblémák, amelyeket a kapitalizmus, mint rendszer hozott létre.

– Azt tapasztaljuk, hogy egyes liberális erők Magyarországot „térdre” kívánják kényszeríteni?

– Szerencsére Orbán Viktor bölcsebb, mint az összes nyugat-európai politikus együttvéve. Tudja, hogy a világon a rendszerek hamar megromolhatnak, ezért minden eshetőségre fel kell készülni. Meg kell erősíteni az államot, az állami intézményeket.

Bármikor jöhet egy újabb migrációs hullám, egy világjárvány, de akár egy háború is. Ne legyenek illúzióink az Európai Unió is összeomolhat!

Bármilyen változás is történjen a jövőben, az Magyarországot is nyomban utoléri. A magyar ipar zöme külföldi befektetésekre épül, így a tulajdonos, ha érdeke úgy kívánja meg, pillanatok alatt összecsomagol, idehaza meg maradnak a munkanélküliek tömegei. Mindez végül az elszegényedéshez, forradalomhoz és rendszerváltáshoz vezethet.”

 

Nyitóképen: Thürmer Gyula, a Munkáspárt elnöke sajtótájékoztatót tart a párt központjában 2019. május 26-án. Fotó: MTI/Kovács Tamás

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 194 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Seggnyalás, Thürmer Gyula a neved...

Elég, ha a kijelentéseivel hazudik, ha félre akar vezetni. Ha nem akar félrevezetni, nem hazudik még kijelentéssel se, mert tudja, hogy beteg lesz:
„A részletesebb vizsgálatok megállapították, hogy a hazugság a stresszhormonok szintjének megemelkedésével jár, ami miatt a szervezetben magasabb lesz a vérnyomás, és gyorsabban ver a szív. A stressz csökkenti a fehérvérsejtek számát, és gyengíti az immunrendszert, így gyakoribbá válnak a megbetegedések.
Az apróbb hatások mellett az állandó hazugságok évek múltán még súlyosabb tüneteket produkálnak. Azt is egyértelműen bebizonyították ugyanis, hogy hosszútávon hát- és derékfájdalmakat, erős és nehezen múló fejfájást, gyors szívverést, sőt, a nőknél menstruációs zavarokat és terméketlenséget is okozhatnak.” (Index, 2017. december 5.)

Ha megrészegíti a hatalom.

Akiknek irreális céljai vannak, őrületbe és pusztulásba hajszolják magukat és a társadalmat.

Nem vagy egyedül, de nagyon jó, hogy így összefoglaltad.
Ha térdeplő csapatot látok, nálam azok elkaparták magukat, csak ellenük.
ha mindkettő térdel, akkor duplán köpök.
FARE, ez a kulcsa.
Ez egy szervezet, amely a futball "megtisztítására" jött létre.
Hogy kik hozták létre, természetesen arról nincs adat.
Arról azonban van - mert ezt nem lehet elrejteni - ki a vezetője.
Ő.
Piara Powar, ami nem sokat mond, bár ez a név überallesen liberalista internacionalista.
Viszont a képe alapján: egy a közel-keleti törzsből, spontán emberbarátságból, pont, mint Soros..
Íme:
piara powar imagines

Olyannyira, hogy Viktortól nem lenne rossz húzás: Thürmerre bízni a berlini, esetleg párizsi, washingtoni nagyköveti posztot...
És Mesterházynak is lenne feladata.
De ezzel a teljes bal-libnek vége.
Szóba jöhet, speciális munkára: Hack Péter, Schiffer András.
De ezzel tényleg vége.

https://twitter.com/farenet/st..
Ez irányítja már a labdarúgást is.
Soros, Powar, mindenütt a hazátlanok.
A szeptemberi magyar-angolt, valószínű, lezárt Puskásban fogják lejátszani, mert ezen az EB-n IS!, egyedül Magyarországon volt rasszizmus, homofóbia, a közel-keleti, labdát sem ismerő FARE szerint.

Most aztán jól ránk ijesztettél.
Arról volt szó, hogy a jesivákban kiváló az oktatás, már ami a félrevezetés tudományához kell...
Te még erre is képtelen vagy.
Ha anyád még szülhetne, "Kívánjon mindenki sok sikert " neki, hogy ne téged szüljön meg még egyszer.

Aki csodálkozik azon, hogy Thürmer és Orbán nézetei konvergálnak,
az nem veszi figyelembe, hogy a Fidesz valójában egy BALOLDALI párt. Akiket most balliberális oldalnak nevezünk, azok nemes egyszerűséggel
szélsőjobbosok.

A baj az, hogy továbbra is kilátástalanul egyedül vagyunk.

A kommunista műperek, angolul ’show trials’, magyarul koncepciós perek lényegéről:
„Az őskeresztény mártírok nem tagadták meg hitüket és őket az ellenségeik kínozták, nem a keresztény társaik. Ezzel szemben a moszkvai műperek célja pontosan az volt, hogy bemutassák amint a vádlottak csoportja engedelmesen ismétli a hazugságokat, amelyeket a kínzóik találtak ki számukra.”
(Walter Laqueur: Stalin, the Glasnost revelations (Sztálin a glasznoszty kinyilvánítások tükrében), 1990, 26.old.)

Anyádat, sajnálom, valóban, de nem bántom és nem bántottam meg.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés