Ja, nem! Ez nem pekingi járat volt

2021. június 29. 21:21

Juszt László
Facebook
A szállítmányt a miniszterelnök ismét a repülőtéren fogadta.

„»Meghaladta a 6 milliót a Pfizer által eddig Magyarországra szállított koronavírusellenes vakcina mennyisége - közölték a cégtől az MTI-vel, hogy kedden ismét több mint félmillió adag Pfizer-BioNTech-vakcina érkezett. Ez a 28. magyarországi szállítmány a két vállalat által fejlesztett oltóanyagból.«

A szállítmányt, - miként azt szokta - a miniszterelnök ismét a repülőtéren fogadta.

Ja, nem! Ez nem pekingi járt volt.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 34 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

tudod van kulonbseg akozott amit regen megrendeltunk es vegre jo keson meltoztatnak kuldeni, meg akozott amit rendkivuli segitsegkent kivetelesen kuldtek, gyorsan es idoben.

Hivatali vesztegetés elfogadásának bűntettével és hivatalos személy által elkövetett közokirat-hamisítás bűntettével vádolja a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség az Agrárminisztérium volt helyettes államtitkárát, Nagy Jánost. A vádirat szerint a decemberben őrizetbe vett és menesztett Nagy tavaly nyáron egy vállalkozóval arról állapodott meg, hogy

segíti "állami földterületek használati, illetőleg tulajdonjogának megszerzésében és a jövőben meghirdetni tervezett pályázat elnyerésében."
Ezért cserébe a helyettes államtitkár hozzájutott a cég 5%-os tulajdonrészéhez. Emellett Nagy és "egy közvetlen irányítása alá tartozó osztályvezető előzetesen abban állapodtak meg, hogy egy gazdasági társaság bevonásával – tanulmány elkészítésére irányuló pályázat kiírása révén – jogtalan előnyre tesznek szert." Lényegileg nyilvános tender nélkül írattak volna egy kiválasztott céggel tanulmányokat tízmilliókért. A szerződéskötésre végül nem került sor. Az ügyészség tájékoztatása szerint Nagy János 2020. december 1-től a lakás elhagyását engedélyhez kötött bűnügyi felügyelet hatálya alatt állt, amit a bíróság megszüntetett.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés