Szégyen Európában magyarnak lenni

2021. június 25. 11:30

Gábor György
Facebook
Nem is a horogkeresztes homofóbok, sokkal inkább az őket legitimáló, elismerő, s eszmeiségével őket támogató hatalom miatt.

„A fél Európát horogkeresztes tetkóikkal vígan végigbuzizó magyar ármádia semmi mást nem tett, csak az Áder aláírásával szentesített Orbán-féle törvény szellemiségét magáénak tudva azt rapid módon alkalmazta.

Nincs sok kedvem beszámolni arról, milyen üzenetek érkeznek Európa különböző helyeiről. Csak mondom: az üzenők között akad itáliai teológus is, aki – bizton állíthatom – keresztény ügyekben valamivel autentikusabb, mint az egész magyar kormány, tokkal-vonóval, Semjénnel és Azbej Tristánnal.

A fenti sereget – tudtommal – még idáig sem az MLSZ, sem a magyar kormány, de még a máskor oly aktívan posztolgató magyar diplomaták sem nevezték nevükön, pedig akad szó a magyar nyelvben, ami maradéktalanul illik rájuk.

Ott tartunk, hogy nem is elsősorban a fenti horogkeresztes homofóbok, sokkal inkább az őket legitimáló, elismerő, s eszmeiségével őket támogató hatalom miatt immár szégyen Európában magyarnak lenni.

Miután ezekről a »szurkolókról« megtudtuk, hogy nagyszerű magyarokként teljesítettek, szurkoltak a mieinknek, a csapat sokat köszönhet nekik, s a magyarság jó hírét vitték el a világba, halkan megkérdezném a Karmelita kolostor lakójától, meg bajszos szomszédjától: jó magyar embernek (egyáltalán magyar embernek) számít-e az, aki valamelyest ismeri a magyar történelmet, művészetet, kultúrát, s persze nem úgy, mint Arany, Babits, Radnóti, Weöres vagy Pilinszky, de tán még az anyanyelvét is, továbbá magyar fiatalokat tanít, nem sok pénzért ugyan, ám hosszú évtizedek óta rendületlenül, valamint szokott könyveket írni (pénzről itt már szó se essék, ugyanis e honban magyar könyv magyar szerzőjének pénz már nem jut), kinek tetszenek az írásai, kinek nem, de a könyvei hivatalból, kötelespéldányként, megtalálhatók az Országos Széchényi Könyvtár nemzeti gyűjteményében, szóval lehet-e a fent említett ember jó magyar, ha közben az emlegetett ármádiától és az ármádiát szellemi munícióval ellátó hatalomtól egészen egyszerűen felfordul a gyomra?”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 115 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez hülye.
Évek óta nem is láttam Magyarországon horogkeresztet.

Megjegyzem, ha valami felidézi a Harmadik Birodalmat... az éppen az irracionális, egyre erőszakosabb, egyre önkényuralmi jellegűbb píszí-diktatúra.

A "horogkeresztes homofóbok"-ról annyit, hogy inkább vörös csillagosok voltak:

Sztálin elvtársad 1933-ban a 121-es törvénycikkellyel módosította a Szovjet Büntető Törvényt, így a homoszexuálisok öt évig terjedhető kényszermunkával kiegészített börtönbüntetésre lehettek ítélve. Ezt az elvtársaid 1993-ig nem is vonták vissza. Ez ellen mikor és hányszor tiltakoztál?

Tudja valaki, hogy ez a gábor csak fizetett ügynök, vagy buzi is? (Mármint hogy kizárólag pénzért ír, vagy lélekből is?)

Szerintem azért ezek alapból be vannak csavarodva.

Leszoptad már a drága Feridet ma, disznófejű?

Mióta Harold Nicolson kijelentette, hogy undorítja ez a turáni tőrzs, tudjuk, hogy mihez tartsuk magunkat.

Ki az az itáliai teológus? Mondd a nevét, hogy mi is tudjuk, hogy tényleg olyan nagy teológus-e!

Karácsony Gergely a Városházán osztogatott szivárványos zászlókkal jobban bejön neked?

Most mit írjak ennek a Gábornak? Ha tudná kiről beszél és, ha akkora nagy teológus lenne az az itáliai, akkor odaírta volna a nevét.
Meghívta a ...tudod ahova Vonát is meghívta az az izé nő, Rangos Katalin, Meghívta Heller Ágnest, aki nem volt a szívem csücske.
Állítom, hogy Heller anyó sokkal normálisabb volt, mint ez az idióta Gábor György.

Ami ezt a mondatát illeti ennek a Gábor György nevű gazembernek, ezért megérdemelné, hogy letérdeltessék a megvádolt, megrágalmazott fiúk.

Lehet, hogy neked szégyen lehet, hogy külföldön is játszod az eszedet?
Nekem büszkeség és öröm, ahogyan bánnak velem külföldön. Még sosem ért semmi hátrány sőt!
Jó volt mindig magyarnak lenni.
Ha kint is ilyen öntelt és hülye vagy, akkor ne csodálkozzál, ha kint is utálnak téged, nem csak Magyarországon. :)

Izraelben is Jó volt magyarnak lenni! Ráadásul keresztény magyarnak lenni!

Igazad van. A rabbiképzőbe bárki felvételizhet, akit érdekel a téma.
Van olyan csoporttársam, aki odajárt.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés