Tényleg azt hiszik, hogy választani kell?

2021. június 24. 13:07

Vagy a citromfagyit szereted, vagy Arany balladáit!

2021. június 24. 13:07
Lendvai Ildikó
Facebook

„Jaj, istenem. Tényleg úgy gondolják, hogy a magyar zászlót bunkósbotként kell használni más zászlókkal szemben? Tényleg azt hiszik, hogy választani kell?

A külügyminiszter lelkes üdvözlése mellett Kubatovék és társaik kemény választ akartak adni arra, hogy Münchent szivárványos zászlók lepték el a melegeket és a pedofilokat összemosó magyar törvény miatt. (Végül az UEFA is szivárványosra változtatta oldalát.)

És mivel tromfoltak a buzgó fideszes alfőnökök? A magyar stadionokat ellenállásként nemzeti színűre világították.

Ami nagyon rendben volna, ha ezzel azt fejeznék ki: szurkolunk a magyar csapatnak. De nem. Gyorsan felvilágosítottak mindenkit, hogy ezzel a szivárványos zászlók ellen tiltakoznak.

Azt üzenik, hogy ez vagy-vagy kérdés. Vagy igaz magyar vagy, vagy meleg. A magyar nem meleg, a meleg nem magyar, punktum. Sőt: vagy igaz magyar vagy, vagy tiszteled mások méltóságát. Muszáj választanod!

Kövér László már korábban elkezdte a zászlóháborút, amikor nem tűrte meg a Parlamentben egymás mellett a magyar és az európai zászlót. Nix »mellett«. Csak »szemben« van. Vagy-vagy. Örülhetünk, ha nem kell a zászlórudakkal fejbe csapkodnunk egymást.

Ha esetleg mégsem sikerülne a nemzetiszínű és a szivárványos vagy az európai lobogót egymással szemben kijátszani, akkor majd másképp kell kettéosztani az országot. Ajánlanék még néhány remek vagy-vagy kérdést a »vagy meleg, vagy magyar« mellé:

Vagy a citromfagyit szereted, vagy Arany balladáit!

Vagy szandált viselsz, vagy három gyereked van!

Vagy kék a szemed, vagy kihúzták a bal alsó hatos fogadat!

Vagy dohányzol, vagy lúdtalpad van!

És ha majd választottál, Kubatovék kisorsolják: a vagy-vagyok közül melyik a jó, és melyik a gyűlöletes oldal.

Fogadni mernék, én megint elszúrom majd..”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balsors
2021. június 25. 11:00
Nyanya, a toleráns nem az aki a másik képébe akarja nyomni a jelképét, hanem az aki azt leszarja, és saját programjával foglalkozik.
Lolka-Bolka
2021. június 25. 08:39
Neked azt kellet eldontened , hogy acel elvtars faszat szopjad le vagy kovacs elvtarsez te mocskos kivenhedt kommunista kurva .... MILYEN VOLT CENZORKODNI ... meselj kurva
figyelő4322
2021. június 25. 07:08
Hogy ez az aszott bolsevik cenzor miért nem dugul már be?!
Robertoo
2021. június 25. 00:44
'Tényleg azt hiszitek, hogy igazat mondunk?' 'Tényleg azt hiszitek, hogy tiszta, átlátható, előre nem megírt előválasztás lesz?' Kis butuskák!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik