Kit érdekel a németek szexuális élete?

2021. június 24. 11:06

Paranoid Android
Pesti Srácok.hu
Az ébredő és egyébként a hatalmában bizonytalan diktatúrák szokása, hogy folyamatos kampányokkal, kötelező ideológiai befogadni valókkal bombázzák az állampolgáraikat.

„Még a németeket se, bizonyára ezért igyekeznek olyan elkeseredetten megismertetni minket a legújabb szexuális tárgyválasztásukkal. Az ébredő és egyébként a hatalmában bizonytalan diktatúrák szokása, hogy folyamatos kampányokkal, kötelező ideológiai befogadni valókkal bombázzák az állampolgáraikat és mindenkit, aki arra jár. A legújabb hacacáré a szexuális perverziókról szól.

A legenda szerint a Führer lelkesen űzte ezeket, vagy nem űzött semmit, de kognitív disszonancia nélkül pártolta a releváns szaporodásbiológiai praxist, mert sok német gyermeket akart. Sőt, akár csinálta, akár nem, nagyon nem akarta, hogy mások csúnya dolgokat csináljanak és így az LMBTQ+ embereket is felvette a kiirtandók egyébként is felettébb terjedelmes listájára. Akkor még nem nagyon léteztek, leginkább csak konzervatív homoszexuálisok voltak, akik igazi és nem transz homoszexuálisokkal csinálták a weimari köztársaság langymelegében. Az SA vezetésének felszámolása is felfogható egy radikális melegellenes intézkedésnek, amelyet a szokásos német alapossággal hajtottak végre.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 22 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés