1,7 millióan nézték a német-magyart

2021. június 24. 14:52
A mérkőzés ideje alatt a televíziót nézők 45 százaléka választotta a Németország – Magyarország találkozót.

Szerda este ismételten rekordot döntött az M4 Sport. A Németország – Magyarország összecsapást 1,7 millióan nézték a csatornán, ezzel ez a közvetítés lett 2021 legnézettebb televíziós műsora a hazai piacon. A mérkőzést követő stúdióbeszélgetést és  az értékelést is több mint 1,1 millióan követték a közmédia csatornáján.

A három magyar vonatkozású Eb-csoportmérkőzés volt a teljes hazai piacon 2021 eddigi legnézettebb műsora. A szerda esti müncheni mérkőzést otthon élőben 1 751 699 fő nézte és 2,7 millió embert ért el. Ez azt jelenti, hogy a mérkőzés ideje alatt a televíziót nézők 45 százaléka választotta a Németország – Magyarország találkozót. Ha ehhez hozzávesszük a szurkolói zónákban és vendéglátóhelyeken szurkolókat is, akkor még magasabb a közönségaránya és a nézettsége a mérkőzésnek. A szerda esti találkozót követte a közönség a leghosszabb ideig: átlagosan 78 percig szurkolt a 1,7 millió néző a televíziók előtt.

Online is megdőltek a rekordok: az m4sport.hu-n 196 348 fő kísérte figyelemmel a közvetítést, akik 579 596-szor indították el a videót.

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Összesen 15 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Számold hozzá azokat is, akik tegnap a portugál-francia meccsen voltak a Puskásban, - mint én - és csak ma tudták, vagy tudják megnézni az ismétlést.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés