Von der Leyen a magyar pedofiltörvényről: Ez egy szégyen

2021. június 23. 11:45
Az Európai Bizottság elnöke azt ígéri, fellép a magyar törvény ellen.

Határozottan fel fog lépni az Európai Bizottság a múlt héten megszavazott magyar melegellenes törvény ellen, írja a Welt. A Telex megírta: Ursula von der Leyen, a Bizottság elnöke szerint a törvény a szexuális orientációjuk alapján diszkriminálja az embereket, és sérti az Európai Unió alapvető értékeit. „Ez a magyar törvény egy szégyen” – mondta szerda délelőtt brüsszeli sajtótájékoztatóján Von der Leyen. A Bizottság elnöke szerdán arról beszélt, hogy

a jogi aggályaikat egy, a magyar kormánynak címzett levélben fogják kifejteni,

írják. Hangsúlyozták: Ezt Von der Leyen szerint még az új jogszabályok hatályba lépése előtt meg kell tenni. Amennyiben Magyarország nem tudja eloszlatni az aggályokat, az Európai Bizottság a törvény hatálybalépését követően valószínűleg hivatalos kötelezettségszegési eljárást fog indítani Magyarország ellen, a végén pedig az Európai Bíróságon dönthetnek a magyar törvény ügyében, írják.

Tizennégy tagállam tiltakozik a törvény ellen

„Rengeteg figyelmet kap ez az ügy, ugyanis sokak szerint ezek a törvények a melegeket diszkriminálják” – mondta korábban a Bizottság alelnöke, Věra Jourová. Szintén kedden adott ki közös nyilatkozatot tizenhárom uniós tagállam az ügyben: a Belgium által kezdeményezett állásfoglaláshoz csatlakozott Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Hollandia, Luxemburg, Németország, Írország, Litvánia, Spanyolország, Svédország és Lettország, valamint utólag tizennegyedikként Olaszország is. Ebben azt írják, közli a Telex, hogy elítélik a magyar pedofiltörvényt, ami szerintük diszkriminálja az LMBTQI-személyeket és sérti a véleménynyilvánítás szabadságát. Hozzátették: a 14 uniós tagállam azt kérte az Európai Bizottságtól, hogy „a rendelkezésére álló összes eszközt használja fel az uniós jog teljes körű tiszteletben tartására”, a magyar törvények ügyét pedig terjesszék be az Európai Bíróság elé is, írják.

Fotó: MTI/EPA/AP/Luis Vieira

Összesen 241 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Európai érték, hogy szégyen megvédeni a fiatalkorúakat.
Az azért normalitás rá utal, hogy az EU fele nem írta alá azt a levelet.
Van még remény!
De lehet, hogy csak szakadás árán.

leiennek fogalma nincs, miről beszél, vagy miről szól a törvény.

NEM
- a szexpartnert kereső buzinak vagy szervezetének az előjoga, hogy az iskolában a homoszexualitásról felvilágosítást tartson,
- a szexpartnert kereső, diákjait kefélő oktatónak az előjoga, hogy az iskolában szexuális felvilágosítást tartson,
- a pedofi előjoga, hogy az iskolában a cukrosbácsi veszélyeiről tartson előadást.
A magyar állam azonban felel az oktatásért. Kötelessége, hogy a fentieket megakadályozza. A törvényt elolvastam, ez erről szól, nem többről és nem kevesebbről.

Szóval megint elkezditek üldözni a zsidókat?
Moshe Maya rabbi az izraeli parlamentben leszögezte: a Halakha törvénye szerint a homoszexualitás büntetése: halál.
Forrás: Ze'ev Chafets: Real Torah Judaism, The Jerusalem Report, 1996. január 25, 18.old.

"A Halakha (a zsidó törvény) megszabja, hogy a leszbikust nem kell halállal büntetni, mint a férfi homoszexuálist, sőt még pappal is köthet házasságot. Viszont tettéért fegyelmi büntetés jár: megkorbácsolás."
Forrás: Maurice Lamm: The Jewish Way of Love and Marriage (A szerelem és a házasság zsidó módja), Harper, 1980, 67.old.

pedofobok vagyunk vallaljuk

Az a szégyen, hogy az egykori nyugat-európai jobboldal/jobbközép mára lényegében a ballib egy szánalmas tartozékává silányult.

Ez a nő egy szégyen. Mégis milyen nemzetközi jogot sért a magyar tv?

A meleglobbi megbolondult, mert a szexualitás témájában még éretlen gyerekeket, akik a normális szexualitást sem ismerik, nem olthatják egyből a szexualitás abnormális változatával.

De azért annyira nem hülyült meg a meleglobbi, hogy forradalmi gondolatainak, annyira jogosnak tartott igazának védelmében aláírásokat gyűjtsön, hogy ezt a kérdést népszavazáson méresse meg.

Szerinted FeGyőrék most miért nem állítanak kis asztalkákat, hogy a törvény népszavazásra bocsátása érdekében aláírásokat gyűjtsenek?

Minő koincidencia:
"Olaszországban nemsokára a parlament elé kerül a Zan-törvénytervezet, ami a nem, szexuális irányultság vagy fogyatékosság miatti diszkriminációt büntetné. A tervezet a Demokrata Párt (Pd) képviselője, a nyíltan homoszexuális Alessandro Zan nevét viseli, aki LMBTQ-aktivistaként kampányolt az azonos neműek élettársi viszonyának elfogadásáért.

A Vatikán a múlt héten hivatalosan tiltakozott Olaszországnál a törvénytervezet miatt, mondván, hogy az a jelenlegi formájában korlátozhatja az olasz katolikus egyház vallásszabadságát, mert sérti az 1929-es Lateráni Paktumot, ami Vatikánvárost szuverén államként határozta meg, és szabályozza a kapcsolatát Olaszországgal. Egy vatikáni forrás szerint a Vatikán attól tart, hogy a törvény az egyház kriminalizációjához vezethet Olaszországban a homoszexuális házasságok elismerésének, a homoszexuális párok katolikus intézményeken keresztüli örökbefogadásának, vagy a genderelmélet katolikus iskolákban való oktatásának megtagadásáért."

Írjunk neki. Meg kell neki írni, hogy rosszak az információi, mert a törvény nem melegellenes, hanem pedofil ellenes .

Ej óvatlan lipsi, beleröffentettél Ferenc pápába:
"A Vatikán a múlt héten hivatalosan tiltakozott Olaszországnál aZan-törvénytervezet (ami a nem, szexuális irányultság vagy fogyatékosság miatti diszkriminációt büntetné) miatt, mondván, hogy az a jelenlegi formájában korlátozhatja az olasz katolikus egyház vallásszabadságát, mert sérti az 1929-es Lateráni Paktumot, ami Vatikánvárost szuverén államként határozta meg, és szabályozza a kapcsolatát Olaszországgal. Egy vatikáni forrás szerint a Vatikán attól tart, hogy a törvény az egyház kriminalizációjához vezethet Olaszországban a homoszexuális házasságok elismerésének, a homoszexuális párok katolikus intézményeken keresztüli örökbefogadásának, vagy a genderelmélet katolikus iskolákban való oktatásának megtagadásáért."

Minden európai nyelvre le kéne fordítani és odaadni minden eu-ban dolgozó brusszelitanak.

Ha egy egyesület részt vesz egy sikeres regisztráción, tarthat a témában előadást.
De ugye ki kaphat engedélyt?:-))))

A németeknél lehet állattal is.

Mindennel lehet. Akár házasságot köthet valaki egy házzal, egy csillárral, guminővel....

Nekem nem kell, kormánypárti vezetésű városban élek nyugalomban.

Persze, már megszoktuk, de talán lenne ott két értelmes ember, aki elolvassa és megérti.

Én írni fogok az Ursulanak.
Jó lenne, ha többen megtennénk.

Az a szégyen kisanyám, hogy annak ellenére, hogy 7 gyereked van, nem veszed észre, hogy milyen aljas kelepcébe rángattak bele.
Szégyelld magad!!!

Igen, legalábbis a sleppje olvasni fogja . Kötelező válaszolniuk is .
Ha több a levél, biztosan beszámolnak neki róla.

Azért kéne több levél.

Akkor is-remenyeim szerint. Stabil város, jó a vezetés, fejlődünk.....

Dögöljetek meg egytől egyig. Buzik seggnyalói. Ócska, alávaló szolgák vagytok.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés