Karácsony Gergelyt szidják a dugóban ülő autósok

2021. június 23. 9:17
Úgy tűnik, a fővárosban autóval közlekedő emberek szimpátiáját elvesztette a főpolgármester.

„Katasztrófa! Istentelen rossz! Át kellett volna gondolni! Egy elmebeteg, aki három sávból egyet hagy meg az autósoknak” – reagáltak a Hír TV által megszólított autósok a fővárosi dugó közepén araszolva. A Magyar Nemzet arról ír, Karácsony Gergely főpolgármester már a 2019-es választási kampányában arról beszélt, hogy ki kell szorítani Budapestről az autósokat. Az autó helyett alternatív közlekedési eszközöket vizionáló terv megvalósítása a koronavírus-járvány közepén öltött formát, amikor a főpolgármester a veszélyhelyzeti felhatalmazást kihasználva egy személyben hozott döntést ezekben a kérdésekben is, írják.

Karácsony önkényes intézkedései

Emlékeztettek: Karácsony Gergely döntése alapján 2020 áprilisában a belváros egyik legforgalmasabb útszakaszára, a nagykörútra festettek fel biciklisávot, ezt 2020 nyarán az utcák egyirányúsítása követte, később pedig

önkényesen vezetett be átfogó sebességkorlátozásokat

az egész városban. A mára kialakult közlekedési káoszt az is tetézi, hangsúlyozzák, hogy a fővárosban egyszerre három beruházás építési munkálatai kezdődnek meg: a Blaha Lujza téren, a pesti rakparton, és felújítás miatt lezárták a Lánchidat is. Az építkezések és a fővárosi önkormányzat korábbi sebesség- és forgalomkorlátozó intézkedései miatt szinte lehetetlen autóval közlekedni Budapesten, jegyezték meg. Egy másik videó tanulsága szerint az ezzel járó kellemetlenségeket az autósok egyértelműen Karácsony Gergely számlájára írják.

Íme az ominózus videó:

Kép forrása: Videa (Origo)

Összesen 41 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés