Karácsony Gergelyt szidják a dugóban ülő autósok

2021. június 23. 09:17

Úgy tűnik, a fővárosban autóval közlekedő emberek szimpátiáját elvesztette a főpolgármester.

2021. június 23. 09:17
null

„Katasztrófa! Istentelen rossz! Át kellett volna gondolni! Egy elmebeteg, aki három sávból egyet hagy meg az autósoknak” – reagáltak a Hír TV által megszólított autósok a fővárosi dugó közepén araszolva. A Magyar Nemzet arról ír, Karácsony Gergely főpolgármester már a 2019-es választási kampányában arról beszélt, hogy ki kell szorítani Budapestről az autósokat. Az autó helyett alternatív közlekedési eszközöket vizionáló terv megvalósítása a koronavírus-járvány közepén öltött formát, amikor a főpolgármester a veszélyhelyzeti felhatalmazást kihasználva egy személyben hozott döntést ezekben a kérdésekben is, írják.

Karácsony önkényes intézkedései

Emlékeztettek: Karácsony Gergely döntése alapján 2020 áprilisában a belváros egyik legforgalmasabb útszakaszára, a nagykörútra festettek fel biciklisávot, ezt 2020 nyarán az utcák egyirányúsítása követte, később pedig

önkényesen vezetett be átfogó sebességkorlátozásokat

az egész városban. A mára kialakult közlekedési káoszt az is tetézi, hangsúlyozzák, hogy a fővárosban egyszerre három beruházás építési munkálatai kezdődnek meg: a Blaha Lujza téren, a pesti rakparton, és felújítás miatt lezárták a Lánchidat is. Az építkezések és a fővárosi önkormányzat korábbi sebesség- és forgalomkorlátozó intézkedései miatt szinte lehetetlen autóval közlekedni Budapesten, jegyezték meg. Egy másik videó tanulsága szerint az ezzel járó kellemetlenségeket az autósok egyértelműen Karácsony Gergely számlájára írják.

Íme az ominózus videó:

Kép forrása: Videa (Origo)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kitiltott
2021. június 24. 17:36
Meg kell változtatni a törvényt hogy vissza hívható legyen a főpolgár mester és bármilyen polgármester.. Mondjuk legyen népszavazás arról Hogy akarja e Még Budapest azt a 3.5 évet amit a Nyirtassi autót és várost vezetni sem tudó colos de mosolygó és sunyorgó óvodás kesztyűbáb irányítanak. Vagy legyen egy időben a választással népszavazás Karácsony Gergely = Gyurcsány Ferenc kiöregedett gusztustalanul kuncsorgó siserehada és szakértői mehetnek a... 3.14..ba
lendvaiildiko
2021. június 23. 14:07
Pedig a dalai lálma út avatásán az örömködő tibeti magas és szép polgármesterről beszélt....
Palakon
2021. június 23. 12:55
Es junius 23.-a van, epp kitort a vakacio. Probaljatok extrapolalni a helyzetet mondjuk szeptember 1.-re. Szerda lesz. Mar elore rohogok, ti mindenttudo bugris pesti faszok.
még fokozza
2021. június 23. 12:00
Orbán Viktort éltetik Európa-szerte!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik